Cel mai neinspirat tatuaj ales de fanul unui actor celebru

De: Gabriela Voicu / 01.05.2013, 13:00
Cel mai neinspirat tatuaj ales de fanul unui actor celebru
Un bărbat a decis să arate lumii întregi cât de mult își iubește actorul favorit și i-a dedicat acestuia un tatuaj cu care s-a făcut de râs și pe internet.

Un bărbat a luat proasta decizie de a-și tatua pe spate un mesaj adresat actorului său preferat. A crezut că va fi „cool”, dar a ajuns de râsul lumii după ce o poză cu el a făcut înconjurul internetului.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

„Ashton Kutcher I love you. Love is forever” (n.r. „Ashton Kutcher te iubesc. Iubirea este pentru totdeauna”). Acesta este mesajul unui fan pentru actorul Ashton Kutcher.

Tatuaj dedicat lui Ashton Kutcher

Bărbatul și-a tatuat acest mesaj pe două rânduri, iar desenul este însoțit de steluțe și fluturași colorați… No comment!

Și vedetele au antecedente în privința tatuajelor nereușite, iar multe dintre ele regretă acum deciziile pripite luate cândva. De exemplu, Angelina Jolie este cu adevărat pasionată de tatuajele „nominale”. Printre altele, ea și-a desenat numele fostului soț, actorul Billy Bob Thornton, pe mai multe zone ale corpului. Actrița a hotărât apoi să înlocuiască aceste tatuaje, cu prenumele copiilor săi.