Cel mai nou cuplu din showbiz: Cătălin Cazacu de la Exatlon şi prezentatoarea Kanal D – FOTO

De: Andra Voiculescu / 10.07.2018, 12:53
Cel mai nou cuplu din showbiz: Cătălin Cazacu de la Exatlon şi prezentatoarea Kanal D – FOTO
La o luna dupa incheierea "Exatlon Romania", Catalin Cazacu lanseaza o noua emisiune! "Le dau bani oamenilor!" .

Cătălin Cazacu şi prezentatoarea Kanal D, Ilinca Obădescu, formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi au fost surprinşi împreună şi au declarat că se află la începutul unei frumoase relaţii de iubire. 

„Ilinca e o femeie extraordinară. Nu am avut nicio intenţie să ne ascundem, acum ne aflăm la începutul relaţiei şi ne dorim să se întâmple ceva frumos în viaţa noastră”, a declarat Cătălin Cazacu pentru wowbiz.ro.

„Este un început frumos. Suntem în perioada în care ne cunoaştem, ne apropiem. Cred că relaţiile adevărate de iubire se trăiesc departe de ochii lumii, aş vrea să avem intimitatea pe care amândoi ne-o dorim”, a adăugat, prezentatoarea Ştirilor Kanal D, Ilinca Obădescu.

Catalin Cazacu va prezenta, in curand, la Kanal D,  show-ul concurs „Cash Taxi”, un format international care a cunoscut un succes urias in toate tarile in care a fost difuzat. Catalin va intra in pielea unui taximetrist care isi va rasplati clientii cu bani, daca acestia ii vor raspunde corect unei serii de intrebari. Pasagerii, oameni obisnuiti care urca in taxi cu intentia fireasca de a ajunge la o destinatie, vor avea surpriza sa il recunoasca in postura soferului pe Catalin Cazacu. Ei vor decide pe loc daca intra sau nu in joc si, odata cursa inceputa, vor avea la dispozitie 30 de secunde pentru a raspunde la fiecare intrebare. 

„Te urci in taxi si castigi, nu platesti! Sunt intrebari la care poti raspunde fara sa stai prea mult pe ganduri, e o joaca prin care poti ajunge la destinatie distrandu-te si castigand bani in acelasi timp! Abia astept sa inceapa filmarile, acestea se vor desfasura pe litoral! Daca vedeti taxiul meu de lux, va rog sa imi faceti semn, veti avea parte de un sofer simpatic si generos!” , spune Catalin Cazacu.