Cel mai prost hotel din lume (Poze & Video)

Apropo.ro / 04.02.2015, 10:00
Cel mai prost hotel din lume oferă clienților săi servicii de neuitat, la doar 25 euro pe noapte.

Cel mai prost hotel din lume nu are și cel mai mic preț din lume, judecând după lipsa serviciilor și dotărilor în comparație cu prețul cerut pe o noapte de cazare.

Hotelul se cheamă Hans Brinker Budget și se află în Amsterdam, Olanda.

În timp ce majoritatea celorlalte hoteluri încearcă să-și convingă clienții de super-confortul pe care îl au, proprietarii de la „Hans Brinker” își anunță clienții că nu au apă caldă în cele 127 de camere, iar perdelele pot fi folosite pe post de perdele. Hostelul dispune de 511 paturi. Ei nu mint, ci spun turiștilor la ce să se aștepte atunci când le calcă pragul. „Nu poate fi mai rău de atât. Dar noi vom face tot posibilul să fie și mai rău„, spun cei de la hotel.


O cameră la „Hans Brinker” costă 25 euro pe noapte, iar anunțul de pe site-ul hotel-ului îi informează, cu umor, pe clienți că își asumă întreaga responsabilitate pentru decizia lor de a se caza aici: „Cei care doresc să stea la Hans Brinker Budget Hotel, Amsterdam, o fac pe propriul risc și nu vor face hotelul responsabil pentru intoxicații alimentare, căderi nervoase, membre pierdute, mâncare radiată, anumite boli întâlnite în secolul al 18-lea, plăgi etc.„.

Stați liniștiți că nu este chiar atât de rău, noi suntem unici și vrem să fim ecologici. Liftul nostru este stricat, dar aveți la dispoziție scările. Când apa nu funcționează înseamnă că și ție îți pasă de mediul înconjurător. Nu ai găsit prosoapele în baie, apelează la draperii. Merită să vezi mereu partea plină a paharului„, mai spun proprietarii.

Am citit mai multe recenzii despre hostel înainte de a mă duce acolo și am fost intrigat. Din păcate, cele mai multe dintre cronici erau în întregime adevărate. Camerele sunt precum celulele din închisoare, cu paturi mici și clanțe de metal care nu se închid cum trebuie„, spune un turist.

Cu toate aceste dotări precare, turiștii vin aici în număr destul de mare.