Cel mai scump garaj din lume

De: Gabriela Voicu / 09.05.2012, 09:59
Cel mai scump garaj din lume
Cel mai scump garaj din lume arată, spre uimirea tuturor, precum una dintre cele mai ieftine astfel de construcții. Află cât costă!

Cel mai scump garaj din lume se află în Marea Britanie, și este situat în cartierul exclusivist Knightsbridge din Londra, e de vânzare pentru un preț astronomic. Are două locuri de parcare în doar 6.4 metri lățime și costă 850.000 $, cât prețul a trei locuințe medii în Marea Britanie.

Costul garajului este cu mult supraevaluat, am spune, cel puțin raportat la aspectul său, care în niciun caz nu trimite cu gândul la ideea de lux.

Ascuns pe o străduță de lângă faimosul magazin Harrods, garajul este vopsit cu negru, iar cărămizile de pe exterior au aspect nu tocmai plăcut, din cauza vechimii.

One Hyde Park, din Knightsbridge, este cea mai scumpă adresă din Londra

Cu toate acestea, prețul de vânzare este cel mai mare de până acum pentru un garaj, fiind listat de agenția WA Ellis, fondată în 1868.

Robert Lewis, asociat al agenției WA Ellis, insistă ca acest garaj este foarte valoros pentru că în Knightsbridge se întămplă rar să fie scoase la vânzare locuri de parcare.

Anunțul vânzării garajului vine într-o perioadă în care prețurile caselor este în scadere, în Marea Britanie.