Cel mai scund bărbat din lume măsoară jumătate de metru (Poze)

Apropo.ro / 27.02.2012, 16:00
Chandra Bahadur Dangi, în vârstă de 72 de ani, din Nepal, a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai scund bărbat din lume: 55 cm.

Chandra Bahadur Dangi a primit diploma – de la reprezentanții Guiness Book – ce atestă faptul că este cel mai scund bărbat din lume, el având o înălțime de „numai” 55 de centimetri.

GALERIE FOTO

Chandra Bahadur Dangi

Nepalezul a devenit atracția principala a orășelului în care locuiește. În ciuda faptului că a devenit cunoscut datorită înălțimii sale pe întreg mapamondul, Dangi a considerat mereu că a fost blestemat. Pentru el, aceasta este singura explicație pentru că a rămas un om pitic.

Viața până în prezent nu a fost tocmai cea mai frumoasă, el fiind ținta răutaților celor din jur, dar și a femeilor din viața sa.

Odată cu obținerea titlului din Cartea Recordurilor, Dangi speră că viața i se va schimba și în bine, așa cum a cunoscut-o prea puțin până în prezent.

Înaintea lui Dangi, recordul absolut era deținut de către Khagendra Thapa Magar, tot din Nepal.

Chandra Bahadur Dangi

Khagendra Thapa Magar a intrat în Cartea Recordurilor datorită înalțimii sale de 60 de centimetri.

Junrey Balawing are șanse să treacă pe locul doi în lume, la categoria „cel mai scund bărbat”, cu o înalțime de 56 de centimetri, însă acest lucru se va întâmpla doar atunci când va deveni major.