Cel mai tare film al anului… e cu Tom Cruise! (Trailer)

De: Gabriela Voicu / 19.10.2012, 16:30
Cel mai tare film al anului... e cu Tom Cruise! (Trailer)
În noul film "Jack Reacher", actorul Tom Cruise va da viață personajului celebru creat de autorul britanic Lee Child.

Tom Cruise a fost în atenția presei, în ultima vreme, ca urmare a divorțului de Katie Holmes și mai puțin datorită noului său rol din pelicula „Jack Reacher”.

De curând, a apărut noul trailer al filmului, după ce în luna iulie a fost lansat primul trailer, chiar de ziua lui Tom Cruise.

Subiectul filmului regizat de Christopher McQuarrie, în care mai joacă Rosamund Pike și Robert Duvall, este concentrat în jurul unui oraș aruncat în haos, după un schimb de focuri soldat cu morți. Ceea ce la prima vedere pare un caz simplu, devine complicat când acuzatul cere ca Jack Reacher să fie adus în instanță.

După ce un lunetist a tras în mulțime la o oră de vârf, omorând cinci persoane cu șase lovituri, indiciile conduc către James Barr, fost militar și trăgător de elită. Arestat, el spune doar „Ați arestat pe cine nu trebuia!” și „Gasiți-l pe Jack Reacher”.

Când Barr și Reacher erau în armată, Barr a asasinat patru oameni în Razboiul din Golf, dar a fost eliberat de Curtea Marțială din cauza unor vicii de procedură. Reacher a jurat ca îl va urmări și îl va prinde dacă va repeta aceste acțiuni.

Jack Reacher este un personaj fictiv robust, creat de autorul britanic Lee Child, iar unii cinefili sunt sceptici în privința performanței minionului Tom Cruise în acest rol, dar totodată nerăbdători să vadă filmul.