Cel mai tare job: ești plătit pentru a trăi în poala luxului!

De: Gabriela Voicu / 20.09.2013, 14:30
Cel mai tare job: ești plătit pentru a trăi în poala luxului!
Te gândești să îți schimbi cariera? Ei bine, ai șansa să duci o viață de lux și chiar să fii plătit pentru asta, dacă vei candida la postul oferit de un site de lux lansat recent.

Te gândești să îți schimbi cariera? Ei bine, ai șansa să duci o viață de lux și chiar să fii plătit pentru asta, dacă vei candida la postul oferit de site-ul VeryFirstTo.

Norocosul câștigător va avea ocazia să ia cina la restaurante exclusiviste, să probeze ținute trendy, să testeze mașini de lux, gadget-uri apărute recent pe piață și cosmetice scumpe, să ia parte la galerii de artă, la inaugurarea unor hoteluri și multe altele.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

„Deși acesta ar putea fi cel mai atractiv job, este totodata pretențios. Noi vom dezvălui cele mai noi apariții în materie de produse și servicii de lux și suntem în căutarea unui cunoscător care le va putea testa. Primim cu drag CV-uri, dar doar de la cei care pot distinge clar între motorul unui Bentley și cel al unui Lexus sau care cunoaște diferența între cașmir și vicuña”, a declarat Marcel Knobil, fondatorul site-ului VeryFirstTo.

Candidații pot aplica pentru acest job până la 27 septembrie 2013, la adresa de mail [email protected]. Norocosul trebuie să aiba studii superioare și să cunoască foarte bine piața luxului. Salariul va fi negociat ulterior. Angajatul va trebui să scrie despre experiențele sale, pentru ca site-ul să le ofere utilizatorilor informații cât mai interesante și utile despre lumea luxului. În primă fază recrutarile se fac în Marea Britanie, urmând ca Marcel Knobil să primească CV-uri și din alte țări.