“Cel mai titrat ţepar din showbiz”! “Axinte”, acuzat de artişti că le datoreaza 5 miliarde de lei!

De: Cătălina Matei / 24.06.2014, 10:10

“Cel mai titrat ţepar din showbiz”! “Axinte”, acuzat de artişti că le datoreaza 5 miliarde de lei!
Invinuitul este nimeni altul decât Florin Petrescu, zis Axinte de la “Vacanţa Mare”.


Printre victime se afla artişti de primă mână: Alex Velea, Andreea Bălan, Anna Lesko, Matteo, What’s Up, dar şi alte trupe şi cântăreţi de muzică populară care au de încasat sume restante de la acesta pentru concertele pe care le-au susţinut în turneul lui.
Axinte continuă să organizeze spectacole, deşi datoriile sale faţă de artişti sunt imense. Ei au venit, au cântat, şi-au respectat programul, însă când a venit ziua de plată au fost pasaţi şi amânaţi.

”Nu mi-a placut niciodată să împroşc cu noroi în colegii de breaslă. E loc pentru toţi pe plaja asta profesională, cu mult mai mult pentru cei care respectă meseria asta, care preţuiesc seriozitatea. Mă refer strict la Florin Petrescu, pe care multă lume îl acuză zilele acestea că e dator vândut multor artişti, că a devenit cel mai titrat ţepar din showbiz. Nu vreau să fiu un alt tun îndreptat asupra sa (deşi are restanţe în a-mi achita circa 4 MILIARDE pentru activităţi artistice). În istoria firmei mele – Mix Music-, ne-am întâlnit de multe ori, mai ales profesional. Tocmai din cauza acestor nefericite intalniri tin sa precizez, pentru a evita confuziile ori eventualele asocieri tendenţioase: “Mix Music” nu are nicio legăturăa cu “AxiShow”, firma lui Florin Petrescu”, a spus Marius Găvrilă, general manager Mix Music.

Pe de altă parte, Florin Nedelcu, impresarul Andreei Bălan, Annei Lesko şi al lui Matteo, vine cu declaraţii asemănătoare, în cazul său suma restantă fiind mai mică.”Axinte are săa-mi dea un miliard de un an. Am aşteptat prea mult. Ultima solutie: judecata. N-a plătit concertele cu Andreea Bălan, Anna Lesko si Matteo”, a declarat Florin Nedelcu pentru wowbiz.ro.