Cel mai traznit show: deghizarea cainilor in alte animale(Poze)

Apropo.ro / 26.08.2009, 16:23
Desi seamana cu ursi panda, camile sau cocosi, la origine sunt doar niste caini, cei mai buni prieteni ai omului.

Desi seamana cu ursi panda, camile sau cocosi, la origine sunt doar niste caini, cei mai buni prieteni ai omului.

Neavand gura sa-si spuna parerea sau putere sa se impotriveasca ideilor stapanilor, au ajuns fara voia lor sa arate ca alte animale pe care le recunoastem cu totii.

Stapanii acestor patrupede si-au inscris "odraslele" la un concurs de frumusete din SUA, ce presupune ca participantii la show sa isi transforme animalele in alte animale. Acestia trebuie sa arate cat mai aproape de animalul ales.

Cel care a realizat fotografiile la acest concurs, Ren Netherland, obisnuieste sa urmeze organizatorii la aproape toate concursurile de acest gen pentru a surprinde cele mai traznite deghizari.

Stapanii au voie sa isi aranjeze participantii la concurs cat mai pompos pot: le este permisa aplicarea de unghii false, agrafe, coronite, vopseluri, pampoane sau peruci, si orice altceva mai este nevoie pentru ca animalul in cauza sa fie identic cu originalul.

Fotograful, care a acumulat experienta de-a lungul timpului fiind prezent la expozitii de gen, a observat ca patrupedele iubesc toata aceasta nebunie care li se intampla.

Ce l-a socat in cei 10 ani de cand merge la show-uri canine a fost deghizarea unui caine intr-un cal.

cainele cal

Premiul cel mare la un astfel de concurs este in valoare de 1.000 de dolari, o suma simbolica avand in vedere spectacolul in sine.

GALERIE FOTO

dog 1

camila caine

cainele paun

cainele bizon