Cel mai vechi secret al lui Ilie Năstase. Băiatul lui a fost născut de o copilă de 13 ani – FOTO

Apropo.ro / 25.05.2018, 13:20
Cel mai vechi secret al lui Ilie Năstase. Băiatul lui a fost născut de o copilă de 13 ani - FOTO
Ilie Năstase are o familie numeroasă formată din cinci copii, din trei căsnicii.

Primul copil al lui Năstase este Nathalie, care acum are 43 de ani şi a cărei mamă este prima soţie a lui Ilie, belgianca Dominique Grazia, care a fost soţia românului între 1972 şi 1980.

El este fiul secret al tenismenului Ilie Năstase! Are 17 ani iar mama lui este…

Fiica secretă a lui Ilie Năstase, sexy la 40 de ani!

Soţia lui Ilie Năstase, provocatoare la bară! Brigitte Sfăt a pozat goală puşcă

Brigitte Sfăt, nemulţumită! Şi-a mărit posteriorul, dar nu îl etalează la plajă

După divorţul de aceasta, Ilie şi-a refăcut viaţa cu Alexandra King, un fotomodel american de succes în anii 1980. La vremea aceea cei doi au adoptat un copil care s-a născut pe 1 iulie 1987. Nicholas, pe numele lui, are ca mama naturală o puştoaică de 13 ani, din San Antonio, care rămăsese însărcinată cu un coleg de şcoală.

Dezvăluirea îi aparţine chiar lui Ilie Năstase, în cartea sa autobiografică scriă de americanca Debbie Beckerman în 2006.

Chiar dacă Nicholas nu este copilul natural al lui Ilie Năstase cei doi au avut mereu o relaţie extraordinară, păstrată inclusiv după ce fostul tenismen şi Alexandra s-au despărţit, după zece ani de căsnicie. Nicholas are acum 31 de ani şi locuieşte la New York, dar vine destul de des în România pentru a-l vedea pe Ilie. Şi al treilea copil al lui Ilie Năstase este tot înfiat. El şi Alexandra au adoptat-o pe Charlotte, născută pe 14 martie 1990.

Şi de Charlotte, Ilie este foarte apropiat. Ea stă tot la New York, cu mama ei adoptivă. După ce s-a despărţit şi de Alexandra, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu. Ei s-au cunoscut în 1996, dar s-au căsătorit în 2003 şi au fost împreună până în 2010. Amalia i-a dăruit lui Ilie două fete Alessia şi Emma. Cu actuala nevastă, Brigitte Sfăt, Ilie Năstase nu are niciun copil. Ea are însă un băiat, Robert şi o fată, Sara din două căsnicii anterioare.

Foto Facebook