Cele 3 beneficii pentru piele ale fructelor de mare

De: Mihaela Enache / 12.11.2013, 12:00
Cele 3 beneficii pentru piele ale fructelor de mare
Știm cu toții că fructele de mare sunt bune pentru sănătate. Ele sunt calea către o piele imaculată, nedetă. Iată câteva motive pentru care ar trebui să crești consumul de pește, stridii, creveți și multe altele în dieta ta...

Trebuie să fi auzit că fructele de mare reprezintă o cale de a avea o piele sănătoasă și superbă. Acestea sunt bogate în proteine, acizi grași Omega3, vitamina A și multe altele. În afară de beneficiile pentru sănătate, fructele de mare mențin lucius, moliciunea și bunăstarea pieleii. Iată de ce dieta ta trebuie să conțină fructe de mare.

Semne de îmbătrânire

Fructele de mare sunt una dintre cele mai simple moduri de a preveni semnele de îmbătrânire cum ar fi ridurile, liniile fine, picioarele de cioară, pielea obosită și uscată și pigmentarea. Acestea conțin vitamina A, care ajută la menținerea unui farmec tânăr. Acesta este motivul pentru care cele mai multe produse de îngrijire a pielii conțin acest agent benefic pentru piele.

Protecție împotriva razelor UV

Razele UV sunt foarte nocive pentru piele și provoacă arsuri solare, pigmentare, riduri și cancer de piele în condiții severe. Dar fructele de mare, care au cantități mari de ulei de pește ajută la protejarea pielii împotriva razelor UV nocive.

Îmbunătățește aspectul tenului

De obicei, persoanele care includ fructele de mare în dieta lor u o piele frumoasă și albă ca porțelanul. Acizii grași Omega3 mențin producția de ulei natural în piele și o păstrează moale și suplă. De asemenea, fructele de mare stimulează colagenul, care îți dă o piele fără pată și fără cusur.