Cele 3 greșeli pe care femeile le fac frecvent în dormitor

De: Dragos Tanase / 23.03.2014, 14:00
Cele 3 greșeli pe care femeile le fac frecvent în dormitor
Dr. Jane Greer, expert în terapie sexuală și psihoterapia familiei, le spune femeilor care sunt și cum pot fi evitate cele mai comune trei greșeli pe care ele le fac în dormitor.

Așadar… citește, ia aminte și pune în aplicare:

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

1. Nu mai purta haine confortabile!

Ești „moartea pasiunii”! Cea mai rapidă metodă de a tăia cheful de sex al partenerului este să porți hainele tale confortabile. Te simți bine în cămășile de noapte lungi, moi, sau în pijamalele lejere, la fel de moi, însă dacă vrei să sufli puțin în jarul pasiunii, aruncă tricoul și pantalonii din bumbac și pune pe tine o cămășuță scurtă, dantelata sau din satin, ceva în care să te simți sexy și astfel să stârnești interesul partenerului tău.

2. Preia inițiativa!

Nu aștepta mereu să facă el primul pas, ci preia tu inițiativa. Nu ai niciun motiv să aștepți mereu că partenerul tău să îți ceară să faceți dragoste. Preia „frâiele”, bagă-te în pat și stârnește-l! Va fi o surpriză plăcută și senzuală pentru partenerul tău…

3. Îl critici prea mult și prea des!

Critică în pat trebuie evitată cu orice preț. Nimic nu va reduce libidoul partenerului mai repede decât vocea ta nemulțumită spunându-i ce nu-ți place și ce nu vrei să faci sau ce nu face el. Pe de altă parte, un puternic afrodiziac ar fi să-i spui cum să te satisfacă și ce te-ar excita cel mai mult.