Cele 8 trăsături ale unei femei Balanță

De: Mihaela Enache / 01.10.2013, 11:00
Cele 8 trăsături ale unei femei Balanță
Bine ai venit în lumea femeilor Balanță! Te asigurăm, te vei bucura de această călătorie și înveți mai multe despre femeile Balanță. Femeile născute între 23 septembrie și 23 octombrie sunt mândre Balanțe. În loc să se amestece cu restul, femeile Balanță tind să iasă în evidență. Probabil caracteristicile lor, care le fac dinamice și distincte, le ajută în acest sens. Vrei să știi mai multe despre calitățile lor minunate?

1. Sunt frumoase

Se spune că femeile Balanță posedă în mod natural o aură de frumusețe și eleganță. Zâmbetul dulce este semnul distinctiv al femeii Balanță. Femeile tale preferate, cum ar fi Hilary Duff, Catherine Zeta Jones, Ashlee Simpson și Alicia Silverstone sunt o dovadă a acestui fapt.

2. Sunt creative

În general, femeilor Balanță le place să scrie, să danseze, să picteze, să cânte, să se răsfețe cu astfel de activități care le implică partea creativă. Acest lucru se datorează faptului că sunt binecuvântate cu o minte care debordează de creativitate. Vei găsi multe femei Balanță care se folosesc de creativitatea lor în profesiile alese. De exemplu: Nora Roberts (scriitoare) , Ashanti (cântăreață) și Donna Karan (designer de modă) .

3. Le place să se îmbrace bine

Chiar dacă sunt frumoase prin natura lor, femeilor Balanță le place să se îmbrace și să arate și mai bine. Ele sunt binecuvântate cu un grozav simț pentru haine, care este unic și diferit de restul. Așadar, de obicei nu le vei descoperi doar imitând tendințe. Ele își creează propriile tendințe și o fac atât de bine, încât și alții simt să le urmeze.

4. Sunt fermecătoare

Da, ele sunt binecuvântate și cu acest aspect. Dar sunt binecuvântate și cu șarm. Când un bărbat se uită la o femeie Balanță, el poate fi atras de aspectul ei. Dar atunci când vorbește cu ea, aceasta își poate folosi șarmul în așa fel încât el nu o va uita. Astfel de femei fermecătoare și seducătoare se găsesc din plin la Hollywood. Sexy Camilla Belle, Joy Bryant, Kate Winslet și Gwyneth Paltrow sunt exemple mândre ale acestui aspect.

5. Sunt easygoing

Nu este dificil să te înțelegi cu o femeie Balanță. Nu trebuie să gândești prea mult să vorbește cu ele. Sunt plăcute când vine vorba de cele mai multe lucruri și se înțeleg aproape cu oricine. Datorită acestui lucru ele sunt prietene și iubite excelente.

6. Sunt de încredere

Poți să îi spui unei femei Balanță un secret fără să-ți faci griji că ea va spune și altcuiva. Femeile Balanță sunt bune ascultătoare și uimitoare deținătoare de secrete. Poți avea încredere completă în ele cu privire la secretele tale cele mai profunde. Din nou, ele sunt persoane pe care te poți baza și rareori își încalcă promisiunile. Pe scurt, femeile Balanță sunt demne de încredere.

7. Sunt diplomate

Femeile Balanță cred în a juca corect. Ele se asigură că, în ceea ce le privește, nu se face nedreptate. Ele cred în aducerea armoniei în jurul lor. Aceasta este cea mai bună calitate a lor. Prin urmare, le este foarte ușor să rezolve conflicte, deoarece ele nu iau partea unuia sau altuia. Capacitatea lor diplomatică, de asemenea, le face să dea sfaturi bune. Datorită acestei capacități, femeile Balanță sunt uimitoare avocate, judecători, manageri.

8. Sunt romantice

Fie datorită creativității sau farmecului lor, femeile Balanță sunt iubite foarte romantice. Ele nu uită niciodată să îi amintească persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru ea. Fac în mod continuu lucruri simpatice și drăguțe pentru celălalt, pentru a menține relația vie. Acest lucru îi face pe partenerii lor să se simtă cu adevărat speciali.

Deci, nu ești de acord că femeile Balanță sunt minunate?