Cele mai admirate femei din domeniul afacerilor, din România

De: Carmen Ulian / 24.12.2014, 17:00
Cele mai admirate femei din domeniul afacerilor, din România
În 2014 sunt 17 doamne prezente în catalogul celor mai admirati CEO, față de prima ediție când doar șapte doamne se numărau printre cei mai admirați 100 de manageri din România.

Anul trecut, una dintre doamnele prezente în rândul celor mai admirați 100 de manageri spunea că în lista noastră de propuneri sunt prea puține doamne. Iată că de la an la an doamnele câștigă tot mai mult teren în clasamentul admirației.

Cele cinci ediții ale catalogului 100 cei mai admirați CEO din România sunt dovada că admirația nu este un dat și poate fi influențată de varii factori; de la an la an clasamentul se schimbă. Față de anul trecut sunt 37 de noi intrări în rândul celor mai admirați 100, iar antreprenorii câștigă din ce în ce mai mult teren. „Ar trebui să diferențiați angajații din corporații de antreprenori, care își asumă riscuri mai mari”, spunea recent o antreprenoare de 36 de ani.

afaceri

Cred că mediul de afaceri a făcut deja acest lucru, dovadă că pe primul loc în clasamentul celor mai admirați manageri se află în 2014 un antreprenor, după ce poziția a fost ocupată în 2010 și 2011 de Mariana Gheorghe, CEO al Petrom (acum locul cinci), și apoi, în 2012 și 2013, de Steven van Groningen, președinte și CEO al Raiffeisen Bank (acum pe locul doi).

Citește mai multe detalii pe Business Magazin