Cele mai amuzante perle ale lui Britney

De: Manuela Stoicescu / 12.12.2007, 14:40
Cele mai amuzante perle ale lui Britney
"N-as vrea sa merg in Japonia pentru ca nu-mi place pestele si stiu ca acolo in Africa se mananca foarte mult peste"

Sa vorbim din nou despre Britney. Aceeasi Britney care s-a ras in cap, care a vrut sa se spanzure pentru ca era convinsa ca ea este Antichristul, care a lansat un atac cu umbrela impotriva paparazzilor, a pierdut custodia celor doi copii, s-a facut de ras la European Music Awards, s-a ingrasat atat de mult incat revistele nu mai publica pictoriale nud care sa o infatiseze si si-a expus partile intime cu frecventa si regularitatea rasaritului de soare.

In interviurile si declaratiile pe care le-a acordat pana acum, mai mult decat celebra cantareata ne-a daruit cu generozitate fraze care ar trebui sa ramana in istorie langa cuvintele lui Ghandi si enunturile lui Aristotel, fraze care au fost colecionate de admiratorii din intreaga lume intru nominalizarea artistei la un viitor premiu Nobel pentru intelepciune. Care va fi inventat, desigur, special pentru Britney.


"Ascult intotdeauna piesa Tearin’ Up My Heart de la NSYNC. Imi aduce aminte ca trebuie sa port sutien."

"Imi place sa fac treaba mare."

"Sunt bogata, al naibii de bogata. Ce nebunie."

“Nu am implanturi pur si simplu au crescut brusc.”

"Imi sun intotdeauna verisoara pentru ca suntem foarte apropiate. Suntem ca doua surori si suntem asa de apropiate pentru ca mamele noastre sunt surori."

“Cand aveam patru ani am cantat la petrecerea parintilor mei. Am cantat o piesa de-a Madonnei si-am facut pipi me mine.”

“Ma duc deseori in tari de peste ocean, in Canada de exemplu.”

“Unde dracului e Australia?”

"N-as vrea sa merg in Japonia pentru ca nu-mi place pestele si stiu ca acolo in Africa se mananca foarte mult peste"