Cele mai asteptate concerte ale lunii iulie în Bucureşti

De: Nicoleta Nicolae / 02.07.2014, 08:00
Cele mai asteptate concerte ale lunii iulie în Bucureşti
Hugh Laurie, Julio Iglesias, Thirty Seconds To Mars şi The Cat Empire se numara printre artistii care concerteaza in tara noastra in aceasta luna.

Trupa americană Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima dată în România pe 5 iulie, pentru a susţine un show exploziv în aer liber, la complexul Romexpo din Capitală. Thirty Seconds To Mars, alcătuită din Jared Leto (voce/ chitară), Shannon Leto (tobe) şi Tomo Miličević (chitară/ clape), şi-a consolidat reputaţia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album al ei, „Love Lust Faith + Dreams”, şi în România, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din Bucureşti, în vara acestui an.

La rândul său, charismaticul Hugh Laurie, cunoscut din serialul de televiziune de succes „Dr. House” – care s-a încheiat în 2012, după cel de-al optulea sezon -, îşi va fermeca fanii pe 12 iulie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim şi călduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific cu care şi-a obişnuit publicul. Actorul britanic a intrat în Cartea Recordurilor de două ori, fiind declarat cel mai bine plătit artist într-un serial TV, dar şi pentru „Dr. House”, cel mai de succes serial TV din toate timpurile.

Citeste mai mult AICI!