Cele mai așteptate jocuri din 2012

Apropo.ro / 13.02.2012, 15:00
Deși nu și-au făcut încă apariția "piesele grele", 2012 promite a fi un an deosebit de generos pentru gamerii înrăiți, fiind așteptate unele continuări pentru serii faimoase, dar și francize nou-nouțe.

Mai mult, pe parcursul acestei perioade, vom avea parte de lansări de hardware nou dedicat jocurilor video, precum Nintendo Wii U sau Sony Playstation Vita.

Totuși, în alcătuirea listei de recomandări de mai jos, redactorii Go4games au luat în calcul doar titlurile ale căror date de lansare au fost bătute în cuie pentru acest an, evitând jocuri foarte așteptate precum Grand Theft Auto V, despre care nu au fost anunțate prea multe detalii.

STARCRAFT II: HEART OF THE SWARM

Heart of The Swarm este cel de-al doilea episod al trilogiei StarCraft II, povestea urmând să continue evenimentele din Wings of Liberty. Acțiunea are loc doi ani mai târziu, în prim plan aflându-se de această dată Sarah Kerrigan și încercarea ei de a recăpăta controlul asupra rasei zerg.

De asemenea, vor fi aduse adiții și modificări la componenta multiplayer a jocului, noi unități fiind pregătite pentru StarCraft II: Heart of The Swarm.

La fel ca și în cazul lui Diablo III, cel mai nou raport financiar emis de Activision Blizzard confirmă faptul că Blizzard Entertainment intenționează să lansaze StarCraft II: Heart of The Swarm în cursul acestui an.

Urmăriți restul jocurilor așteptate în 2012 pe Go4games.ro.