Cele mai asteptate productii cinematografice din 2012!

Apropo.ro / 04.01.2012, 16:00
Cele mai asteptate productii cinematografice din 2012!
Vezi ce filme se numara printre cele mai asteptate productii cinematografice ale anului 2012, potrivit presei internationale.

Cele mai recente filme din francizele „Batman”, „Ice Age”, „Twilight”, „James Bond”, „The Hobbit”, dar si cateva lungmetraje regizate de cineasti de renume, in care joaca actori celebri, se numara printre cele mai asteptate productii cinematografice ale anului 2012, potrivit presei internationale.

Filmul „The Dark Knight Rises„, regizat de Christopher Nolan, in care joaca, printre altii, Christian Bale, Liam Neeson, Gary Oldman, Anne Hathaway, Morgan Freeman, Michael Caine si Marion Cotillard, va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite pe 20 iulie 2012. Premiera filmului in cinematografele din Romania va avea loc tot pe 20 iulie 2011.

The Dark Knight Rises

Lungmetrajul „Ice Age: Continental Drift” va fi lansat pe marile ecrane internationale, inclusiv in Romania, pe 13 iulie 2012. Distributia celui de-al patrulea film din seria „Ice Age” a fost anuntata in aprilie 2011 de reprezentantii studiourilor Fox.

Jeremy Renner va da voce lui Gutt, un pirat sarmant, Jennifer Lopez va deveni Shira, un tigru cu dinti sabie de care se va indragosti Diego, iar Ray Romano si Queen Latifah vor asigura din nou vocile pentru doua personaje indragite din aceasta serie, mamutii Manny si Ellie.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro!