Cele mai aşteptate seriale turceşti în 2015 (Video)

Apropo.ro / 11.09.2015, 10:00
Cele mai aşteptate seriale turceşti în 2015 (Video)
Serialele turceşti cuceresc pe zi ce trece tot mai mult inimile spectatorilor români. Dupa Kanal D, care a facut audienţe record în ultimii ani cu serialele "made in Turkey", iată că vine si PRO TV/ACASA cu rezultate pe măsură. Conform datelor de audienţa, serialul "Puterea Destinului" a adus staţiei de televiziune ACASĂ locul 3 între cele mai urmărite canale din România şi asta doar după a două săptămâna de difuzare.
Pentru 2015, casele de producţie din Turcia au pregătit noi producţii cu care speră să dea lovitură atât acasă, cât şi internaţional. Serialele turceşti au început să fie văzute nu doar în Orientul Mijlociu şi Balcani, ci şi în America Latină, unde în acest moment se difuzează „Ezel” cu rezultate nesperat de bune. În a doua parte a anului, este aşteptată şi premiera serialului „Puterea Destinului” in Chile.
  
Prima propunere este serialul istoric al celor de la StarTV care prezintă viaţă uneia din cele mai influente femei din imperiul otoman, Kosem Sultan, favorita şi ulterior soţia Sultanului Ahmet I. Premieră e preconizată în luna septembrie, însă primul teaser a fost dat publicităţii, iar răspunsul esta mai mult decât favorabil. 

 Noul serial al celor de la Kanal D Turcia se numeşte „Poyraz Karayel”.  Povestea este legată de investigaţia unui ofiţer de poliţie suspendat care încearcă să-şi dovedească nevinovăţia şi termină prin a se îndrăgosti de fiica unuia dintre mafioţi. 

Cea de-a treia propunere, care a şi avut premiera deja, este „Yilanlarin Ocu” (Răzbunarea Şerpilor), o adaptare după romanul lui Fakir Bavkurt despre o tânără nemăritată dintr-un sat îndepărtat din Turcia care rămâne însărcinată şi trebuie să înfrunte prejudecăţile tuturor.