(P) Cele mai atractive sloturi pe care le poți încerca gratis

De: ApropoTV.ro / 01.02.2023, 18:00
(P) Cele mai atractive sloturi pe care le poți încerca gratis

Jocurile de cazino au reprezentat întotdeauna o atracție aparte în ceea ce privește opțiunile de divertisment pe care oamenii le au la dispoziție. Iar dintre acestea, poate cele mai interesante jocuri sunt cele de tip sloturi. Sloturile nu au cea mai îndelungată istorie, apărând numai prin 1890, însă odată cu intrarea lor în zona de jocuri de noroc, acestea au devenit foarte populare și sunt și astăzi unele dintre cele mai căutate de către jucătorii din întreagă lume. În forma lor cea mai simplă, sloturile sunt mașini care se bazează pe un mecanism destul de simplu, acționat fie de un buton sau de o manetă. Jucătorul trebuie doar să introducă o anumită suma de bani în mașină, să acționeze maneta sau butonul și să aștepte pentru a afla suma câștigată pentru combinația obținută. Cu timpul însă, și cu avansul tehnologic, sloturile au devenit jocuri care se bazează pe un program de calculator și mai apoi au devenit integrate în cazinourile online. Iar unul din cele mai mari avantaje ale unor astfel de cazinouri este acela că, înainte de a juca bani reali la astfel de jocuri, oricine este interesat le poate încerca gratuit pentru a înțelege mai bie cum funcționează.

Dintre cele mai căutate sloturi pentru a fi testate gratuit este și Shining Crown Demo. Această versiune a jocului, care a făcut istorie pentru EGT, permite jucătorului să vadă cum funcționează mecanica jocului înainte de a-i oferi acestuia posibilitatea de a juca pe bani reali. Și tocmai pentru că această opțiune este una cât se poate de căutată, versiunea Shining Crown Demo se poate găsi pe foarte multe site-uri de cazinouri online. În principiu, această versiune gratuită nu diferă prin prea multe de cea reală. Desigur, există mici diferențe în ceea ce privește posibilitatea modificării liniilor de câștig, însă acest lucru nu afectează în niciun fel mecanica jocului în sine. Fie că pentru antrenament sau doar pentru distracție Shining Crown Demo este o opțiune cât se poate de bună atât pentru jucătorii începători cât și pentru cei care deja au o anumită experiență.

Rămânând tot în zona sloturilor cu fructe, un alt joc care poate fi testat gratuit, și care de-a lungul timpului de când a fost introdus și-a făcut foarte mulți fani, este Extra Chilli. Un joc cu o grafică specială și o mecanică de joc absolut deosebită, acest produs al Big Time Gaming este poate cel mai captivant joc pe care un începător îl poate testa gratuit. Datorită multiplelor combinații care pot fi realizate, și a dimensiunilor variabile ale simbolurilor, jocul mizează pe o creștere în intensitate cu fiecare rotire. Totul, de la muzica la simbolurile folosite, au fost atent alese pentru a face jucătorul să se simtă cu adevărat introdus în tema mexicană a jocului. În plus, sistemul de pariere este unul fracțional. În acest fel jucătorul își poate controla foarte atent pariul, chiar și în versiunea demo. După câteva rotiri oricine își poate da seama dacă acest joc este sau nu pentru ei. Desigur, unii s-ar putea să găsească jocul poate puțin aglomerat că și imagine, însă acțiunea și ritmul acestuia poate convinge pe aproape oricine de calitatea serviciilor oferite de cei de la BTG.

O nouă creație a studiourilor Play’n Go, Alice Cooper and the Tome of Madness este slotul preferat pentru fanii legendei rock. Folosind imaginea vedeți, jocul aduce în fața fanilor săi multe elemente care l-au făcut pe Cooper să fie recunoscut ca unul din cei mai influenți oameni din istoria rock’n’roll-ului. Jocul combină atât elemente grafice, specifice show-urilor și prezenței scenice a lui Cooper cu muzica acestuia, perfect integrată pentru a crea efectul de casă bântuită de spiritul acestuia. În plus, animațiile asociate cu diferite combinații câștigătoare fac deliciul oricărui amator sau profesionist de sloturi. Metoda de pariere este una cât se poate de simplă, iar jocul este unul cât se poate de dinamic, muzica de pe fundal și grafica folosite parcă impunând ritmul. Și dacă nu ești fan al muzicii sale, Alice Cooper and the Tome of Madness este unul din jocurile perfecte pentru oricine vrea să-și testeze norocul, fără însă a risca bani adevărați, și care vrea să afle câte ceva despre cel supranumit „nașul shock rock-ului”.