Cele mai bizare 9 nunți din lume

Apropo.ro / 02.06.2014, 12:00
Toată lumea consideră că nunta este un moment special, dar cuplurile din lista de mai jos au transformat fericitul eveniment în ceva unic.

Indiferent că vorbim de nunta nud sau cea făcută printre rechini, este evident că momentele respective vor rămâne în amintirea tuturor celor care au luat parte.

1.    S-au căsătorit dezbrăcați, în fața a 250 de invitați

Au făcut nunta nud

Ellie Barton și Phil Hendicott au decis să facă nunta în costumele în care au fost născuți. Astfel că cei doi exhibiționiști australieni s-au prezentat în fața celor 250 de invitați purtând doar verighetele și câte un buchet de flori plasat strategic. De asemenea, Ellie a purtat o pereche de bikini vopsiți direct pe corp și voalul. În momentele delicate, Phil s-a echipat cu un joben cu care nu a ezitat să-și acopere bărbăția. Ceremonia a fost transmisă live la radio și ascultată de sute de mii de australieni.

2.    S-au căsătorit pe platforma de bungee jumping

Au făcut nunta pe o platformă de bungee jumping

Jeroen și Sandra Kippers, din Bruxelles (Belgia), au făcut nunta pe o platformă de bungee jumping. Au fost însoțiți de 20 de invitați, iar trupa de muzicieni i-a acompaniat de pe o altă platformă aflată în apropiere. După ce au spus „Da”, mirii au sărit de la 50 de metri înălțime. Compania care s-a ocupat cu organizarea evenimentului a fost asaltată, ulterior, de cereri asemănătoare. Interesant este că, după ce mirii sar de pe platformă sunt ridicați din nou și petrecerea continuă la înălțime, invitații având inclus în meniu trei feluri de mâncare. Prețul unei asemenea nunți este în jur de 30.000 de euro.

3.    Mireasa cu rochia de 200 de metri lungime

Cea mai lungă rochie purtată de o mireasă

Xie Qiyun, din Guangzhou (China), este mireasa care a avut cea mai lungă rochie în ziua nunții. Xie și-a asortat rochia cu o trenă lungă de 200 de metri. Evident, a imortalizat fericitul moment într-o serie de fotografii care demonstrează de câti oameni este nevoie pentru a ține o astfel de rochie. Cea mai lungă rochie de mireasă creată vreodată a avut aproape 1,4 kilometri și a fost realizată de cipriotul Andreas Evstratiou în 2007. Totuși, capodopera lui Andreas nu a fost purtată la vreo nuntă adevărată.

4.    S-au căsătorit la magazin

Au făcut nunta la magazin

În general cam toată lumea caută reduceri și oferte. Dar Lisa Satayut, din Michigan (SUA), e atât de înnebunită după magazinele T. J. Maxx încât oficialii acestei firme i-au oferit posibilitatea să-și facă nunta cu Drew Ellis într-una dintre locațiile lor. Nunta a avut loc în timpul programului, astfel că mulți curioși au asistat la fericitul eveniment. Nunta a avut loc pe unul dintre culoarele secțiunii „pantofi” și a inclus trupă de muzicanți și un cameraman.

5.    Mirele care a decorat nunta cu 99.999 de trandafiri roșii

Mirele și-a decorat nunta cu 99.999 de trandafiri

Chinezul Xiao Wang și-a cheltuit salariul pe un an pentru a-i face o surpriză uriașă alesei sale în ziua nunții. Nunta a avut loc în Chongqing, centrul Chinei, unde numărul 999 este considerat aducător de noroc. Trandafirii au fost transportați cu ajutorul a 30 de camioane. Mirele a precizat că efortul a meritat pentru a vedea reacția miresei în momentul în care aceasta a văzut mașinile invitaților împodobite cu trandafiri. Pe lângă banii cheltuiți pe trandafiri, Xiao a mai donat 20% din suma respectivă pentru a avea și mai mult noroc în viață.

6.    S-a măritat cu logodnicul mort, la morgă

S-a măritat cu logodnicul mort, la morgă

Irlandezul Kevin Lavelle (29 de ani) muncea pentru a strânge bani pentru nunta cu logodnica sa, Michelle Thomas, în momentul în care a fost atacat de nouă bărbați și ucis în bătaie. Michelle a fost atât de devastată încât a organizat o ceremonie la morga spitalului John Radcliffe din Oxford. Nunta, la care au participat rudele și prietenii apropiați, a fost condusă de preotul catolic al spitalului, cel care îi dăduse ultima împărtășanie lui Kevin înainte să moară. Tatăl lui Kevin a pus verigheta pe degetul miresei, în timp ce o altă verighetă a fost pusă pe degetul lui Kevin care era întins în coșciug. James și Megan, cei doi copii ai familiei, au mers la înmormântarea tatălui lor îmbrăcați în hainele pe care ar fi trebuit să le poarte la nuntă.

7.    S-au căsătorit într-un bazin cu rechini

S-au însurat într-un bazin cu rechini

April Pignataro și Michael Curry s-au însurat în parcul acvatic Atlantis Marine World din Riverhead, New York. Și nu oriunde ci într-un bazin plin cu rechini. April a purtat un costum de scafandru alb, iar Michael evident unul negru. Cei doi, scafandrii de profesie, au fost scufundați în bazin cu ajutorul unei cuști de protecție care să-i apare de un eventual atac al rechinilor. Oficialul ceremoniei și invitații au rămas pe marginea bazinului și au ținut legătura cu mirii prin intermediul unui sistem radio.

8.    Rușii care s-au căsătorit pe biciclete

S-au însurat pedalând

Un cuplu de ruși, mari amatori de ciclism, au decis să-și unească destinele într-un mod mai neortodox, dar extrem de sănătos. Rușii și-au făcut nunta pe biciclete și nu oricum ci pedalând prin întreg orașul. Invitații au fost obligați să țină ritmul, fiind avertizați că nu au dreptul să participe la nuntă dacă nu reușesc să pedaleze bine.

9.    Mireasa cu 110 domnișoare de onoare

Mireasa cu cele mai multe domnișoare de onoare

Jill Stapleton, proprietara unei școli de dans din Proctorville, Ohio, a bătut recordul mondial în materie de domnișoare de onoare. Jill și-a făcut nunta pe 11 iunie 2010 și și-a rugat toate cele 110 eleve de la școala de dans să-i fie domnișoare de onoare. Fiecare domnișoară de onoare a purtat câte un singur trandafir, iar fetele au fost rugate să-și aleagă singure costumațiile, cu condiția ca acestea să fie în culorile școlii de dans. Vechiul record era de 90 de domnișoare de onoare.