Cele mai bizare inventii anti-terorism

Apropo.ro / 21.02.2009, 10:47
De la Suv-ul cu mitraliera la sutienul antigaz, aceste inventii anti-tero sunt toate cat se poate de adevarate, avand in vedere ca au fost brevetate.

In aceste vremuri tulburi, greu sa te mai simti in siguranta. Si totusi, daca impotriva ascultarii telefoanelor deocamdata nu avem ce face, de restul amenintarilor – teroristi, zombie, vampiri, OZN-uri -, s-au ocupat inventatorii americani.

Geniul lor a produs tot ceea ce este necesar pentru autoapararea perfecta: de la Suv-ul cu mitraliera la sutienul antigaz, aceste inventii anti-tero sunt toate cat se poate de adevarate, avand in vedere ca au fost brevetate.

Salopeta cu wc incorporat

Salopeta cu WC
N-o fi primul lucru pe care-l gasesti in sifonier dimineata, dar “ambalat” in aceasta salopeta ignifuga, antiatomica, antibacteriana, anti-ploaie, anti-derapanta, te vei simti cu adevarat in siguranta. Poti da nas in nas cu dusmanul oriunde: in lift, metrou sau la fast-food, de-acum esti mereu pregatit.

Si nici macar atunci cand, perfect sigilat, simti ca halba de bere de-abia inghitita incepe sa-si reclame iesirea, tot nu trebuie sa intri in panica: inventatorul s-a gandit si la aceasta eventualitate si a prevazut salopeta cu o toaleta incorporata.

Pentru ca salopeta dispune de saculeti speciali, cusuti in zonele “strategice”, cand simti chemarea naturii nu trebuie decat sa te lasi pe vine.

Trapa de evacuare
Nu toti teroristii se inghesuie in metrou sau in autobuz. Unii isi fac valiza si-si iau bilet la aceeasi cursa cu tine, decisi sa deturneze avionul si sa-ti distruga iremediabil bine-meritata odihna platita cu tichetele de vacanta. Daca insa, printr-o fericita coincidenta, avionul a fost prevazut cu aceasta trapa vei putea sta linistit: prin intermediul unor senzori, ea se deschide pentru a-i prinde pe teroristi sub puntea aeronavei si a-i arunca ulterior in gol.

Bonus: functioneaza la fel de eficient si in cazul  insotitoarelor de bord antipatice.

Dispozitiv de asmutit cainele (preferabil bionic)

Caine bionic
Ce nevoie ai sa faci pe eroul? Ii poti lasa pe atacatori sa aiba de-a face cu rottweiler-ul tau in timp ce tu te uiti la un meci de fotbal in intimitatea apartamentului (sau bunkerului), dotat neaparat cu antena de satelit. Doar asa vei putea comunica cu Rex la distanta, prin intermediul unui auricular personalizat specific pentru caini, conectat la reteaua de televiziune prin satelit.

Atentie, functioneaza mai eficient in cazul cainilor bionici, cu dispozitivul deja integrat.

Kit cu aerosol pentru avioane
In alternativa la Sistemul de Evacuare mai poti recurge la o alta inventie naucitoare (la propriu): introducerea unui gaz somnifer in conducta de ventilatie a aeronavei (cu grija, sigur n-ai vrea ca gazul sa ajunga in cabina pilotilor).

Astfel avionul va putea ateriza in toata securitatea in timp ce periculosii teroristi (dar si restul pasagerilor) sforaie in scaunele lor. Fata de sistemul prezentat anterior, acest kit are dezavantajul ca ii adoarme pe toti, pasageri, teroristi, hostess. Daca nu esti sigur ca te vei trezi primul, mai bine treci la urmatoarea inventie

Dispozitiv anti-kamikaze

Anti-kamikaze
Dispozitivul in cauza poate parea la prima vedere o simpla umbrela, dar in realitate este o capcana de ultima generatie pentru capturarea si neutralizarea oamenilor-bomba.

Mecanismul-capcana trebuie indreptat in directia suspectului si actionat prin tragaciul special; apoi ramane la latitudinea ta daca il lasi acolo pe nefericit si daca actionezi extinctorul cu spuma din dotare. In zilele lipsite de evenimente poti folosi plasa la pescuit. 

Sistem de control al pasagerilor pe timpului zborului

Te ajuta sa-i identifici pe teroristii travestiti in turisti, alcatuit fiind dintr-o retea de bratari cu senzori ce tin sub control tensiunea, ritmul cardiac si modificarile starii de spirit ale fiecarui pasager imbarcat.
Cand unul dintre ei traverseaza vreo stare emotionala anormala (este cazul celor care si-au pus in cap sa deturneze un avion) este imediat imobilizat si amortit de o injectie sedativa. Efecte colaterale: niciunul daca nu te misti.

Accesoriu defensiv pentru SUV
SUV anti-tero
La ce-ti foloseste o salopeta super-accesorizata daca te deplasezi tot cu dacia, s-ar putea intreba unii. Evident ai nevoie de o masina la inaltimea situatiei, precum acest "Suv Antiteroristi" disponibil in toate culorile, decapotabil si dotat cu mitraliera de utilizat in caz de necesitate.

Incredibil de utila pentru intimidarea adversarilor in parcarea de la Mall, cu optiunile de rigoare: munitie, manusi de piele negre. Capacitatea mitralierei: 20.000 de gloante pe minut.

Masca multifunctionala unisex
Numic nu poate fi mai inestetic decat o masca de gaz. De altfel, nu intra nici in buzunar, si nici in geanta. Noroc cu aceasta inventie, ideala pentru a te proteja de gaze letale. Modelul de baza al colectiei si varianta pentru persoanele trendy se numeste WOW! si este un sutien push up de ultima generatie, care la nevoie se transforma intr-o masca de gaz cat se poate de practica.

Cum? Se desface din spate ca un sutien obisnuit, se scoate si se pune una dintre cupe la gura. Emisiile chimice vor fi complet neutralizate. Asadar, daca in timpul urmatorului atac biologic te vei gasi in proximitatea unei fete, nu-ti pune viata in primejdie, profita! 

Cuptor crematoriu (portabil)

Crematoriu mobil
La final, o inventie deosebit de utila: noul crematoriu portabil, cu inaltime reglabila, livrat cu 2 butelii de combustibil cadou, carucior auto omologat si targa personalizata.  
Folosit conform instructiunilor, indeparteaza orice urma de reziduu uman. Cu toate aceste arme si cu teroristii aflati in circulatie, cineva trebuie sa se gandeasca si la curatenie.