Cele mai bogate 10 actrițe din industria filmelor pentru adulți

De: Marian Andrei / 23.06.2014, 12:30
Industria de divertisment pentru adulți este unică prin prisma faptului că este printre puținele (dacă nu chiar singura, la nivel global) în care femeile fac mult mai mulți bani decât bărbații și, mai mult, au o mai mare celebritate decât partenerii lor.

Chiar dacă este subiectul dualismului dragoste/ură din partea societății, această industrie este foarte populară iar producțiile sale fie condimentează relațiile din dormitor, fie îi ajută pe „începători” să-și satisfacă curiozitatea.

Oricare ar fi părerea oamenilor, cert este că actrițele profesioniste fac bani frumoși din filme, site-urile de prezentare sau din revistele de specialitate.

Iată deci lista actrițelor cu cele mai mari venituri făcute în carieră:.

10. Gianna Michaels – 2,2 milioane de dolari

 

Înainte de a încerca modelingul, Gianna Michaels era chelneriță într-un fastffood din Seattle, situație din care dorea din tot sufletul să iasă. experiența din modeling a ajutat-o în următorul său pas în carieră, care s-a dovedit și cel norocos – în 2004 a început să lucreze în industria de divertisment pentru adulți, în care este activă și în zilele noastre.

9. Sasha Grey – 2,5 milioane de dolari

Chiar dacă s-a retras, Sasha Grey a fost un star al industriei și, la un moment dat, era văzută ca „noua Jenna Jameson”. Ea este în continuare un promotor și un apărător al industriei pentru adulți și nu regretă nicio clipă cariera aleasă. Pe lângă faptul că a fost o actriță de succes, Grey a scris și o carte erotică în 2003.

8. Audrey Bitoni – 2,5 milioane de dolari

 

Audrey Bitoni s-a alăturat industriei de profil în 2008, an în care a și câștigat premiul pentru cea mai bună nouă starletă (Best New Starlet Award) și a apărut pe coperta numărului din noiembrie al Penthouse Magazine. Munca depusă și talentul i-a fost răsplătite în anii care au urmat cu multe premii de specialitate.

Interesant este că primul contact cu industria l-a avut în 2004, la o preselecție Playboy, însă a preferat să-și continue studiile și apoi să pozeze dezbrăcată.

7. Jenna Haze – 3,5 milioane de dolari

A intrat în industrie la vârsta de 19 ani și, între 2001 și 2006, a lucrat numai cu femei, datorită unei promisiuni făcute prietenului ei. Jenna a realizat destul de devreme că nu are nevoie de un impresar, astfel că s-a manageriat singură. Din 2009 are propria sa companie de producție, Jennaration X Studios.

6. Kayden Kross – 4,5 milioane de dolari

Cariera sa a început încă de pe băncile facultații și a fost extrem de fructuoasă, dovadă fiind numeroasele premii câștigate. Pe lângă faptul că este încă activă în industrie, colaborează cu articole la mai multe publicații.

5. Katie Morgan – 4,5 milioane de dolari

 

Chiar dacă s-a retras din activitate, veniturile câștigate o plasează la jumătatea acestui Top. Decizia de a deveni actriță a fost luată de nevoie, ea împrumutându-se de bani pentru a plăti cauțiunea după ce a fost prinsă transportând marijuana din Mexic în Statele Unite, însă nu credem că regretă pasul făcut ținând cont de veniturile realizate.

4. Bree Olson – 5 milioane de dolari

Șia început cariera la 20 de ani și între 2006 și 2013 a câștigat nu mai puțin de 5 milioane de dolari pentru cele 280 de filme realizate.

Este una dintre doamnele cu care Charlie Sheen a locuit în 2011, în perioada despărțirii de sitcomul „Doi bărbați și jumaătate”, dar și Imaginea PETA – Lettuce Lady-, fiind o adeptă înrăită a veganismului.

3. Jesse Jane – 8 milioane de dolari

Jesse Jane este imaginea tipică a fetei americane. A crescut într-un stil de viață cazon, a luat lecții de dans, a fost majoretă în liceu. Cindy Taylor – numele ei real – a fost inspirată să adere la industria pentru adulțși de un articol despre Tera Patrick, astfel că a semnat un contract cu compania Digital Playground. Pe lângă practicarea actoriei, Jesse Jane are o linie de producție de vodcă.

2. Traci Lords – 7 milioane de dolari

Cariera lui Traci Lords a început cu un mare scandal, ea având doar 16 ani și provenind dintr-o familie destrămată. Cel care a „lansat-o” a fost amantul mamei sale. După modeling și print, Lords a ajuns la film și și-a creat propria companie de producție.

1. Jenna Jameson – 30 milioane de dolari

Jenna Jameson este una dintre cele mai emblematice figuri din industria de divertisment. A început ca strpteuză, la o vârstă fragedă, pentru a-i călca pe urme mamei sale. Din dezbrăcare în dezbrăcare a ajuns actriță, și încă una de succes. 

În afară de modeling și actorie, Jameson a scris și două cărți, una autobiografică și una de ficțiune, și este și un antreprenor de succes.