Cele mai bune 10 locuri în care să faci dragoste

Apropo.ro / 04.06.2014, 12:30
Cel mai ușor mod de a-ți revitaliza viața intimă este să găsești locații noi în care să faci sex, iar recomandările de mai jos pot reprezenta cel puțin un punct de reper.

Totuși, nu uita ca, în cele din urmă, orice soluție nouă este binevenită, atâta vreme cât nu este vorba de vechiul și ponositul tău dormitor.

10. Casa ta cea nouă

Dacă urmează să te muți într-o casă nouă este evident că trebuie să o inaugurezi. Și ce inaugurare poate fi mai bună decât o partidă sex … pe stomacul gol. Niciodată nu vei mai avea casa atât de goală, iar atmosfera sigur se înfierbântă în momentul în care sunteți numai voi doi și aveți la dispoziție o saltea și veioza din colț. E de preferat acest scenariu în dauna unei partide de sex din vechiul dormitor, când gândul îți este mai degrabă la pata de pe perete sau la perdelele pe care nu le-ai mai curățat de 1.000 de ani.

9. În bucătărie

Ai atât de multe variante încât sigur vei avea parte de o partidă bună de sex. Există posibilitatea să faceți sex pe masă, pe dulap sau chiar pe chiuvetă. Ba chiar puteți să le încercați pe toată trei deodată, de ce nu? Iar partida de sex ar putea avea loc chiar după ce v-ați ocupat cu curățarea bucătăriei. Un studiu realizat de mai mulți specialiști, în 2010, arată că cei căsătoriți fac mai mult sex, dacă petrec mai mult timp împreună ocupându-se de rezolvarea problemelor din gospodărie.

8. La spălătorie

Unele blocuri sunt dotate cu camere speciale unde locatarii își pot spăla rufele. Iar aceste camere reprezintă locații ideale pentru făcut sex. Evident, este recomandat sexul făcut pe mașina de spălat aflată în funcțiune. Vibrațiile acesteia ajută ca marele final să fie și mai … mare. Există însă persoane care adoră să facă sex pe mormanul de rufe care trebuie spălate. Senzația nu va fi la fel de plăcută precum cea oferită de sexul pe mașina de spălat, dar merge și varianta respectivă.

7. În apă

Când ne gândim la partide de sex în apă ne gândim în special la sexul făcut sub duș, în piscină sau în jacuzzi. Ultima variantă este, de departe, și cea mai recomandată. În piscină există riscul ca apa să fie rece, iar atunci … bărbatul are de suferit. Sub duș există riscul producerii anumitor accidente, iar în cadă lucrurile sunt mult prea înghesuite. În jacuzzi apa e mai caldă și ai spațiul necesar pentru a te mișca în voie și pentru a schimba pozițiile.

6. În fața unui ecran

Câteodată, viața sexuală este afectată de distanța care ne separă de partener. Dar tehnologia modernă a făcut în așa fel încât vechiul sex la telefon să devină demodat. Astăzi există o mulțime de variante prin care poți trimite mesaje siropoase și imagini deochiate, de la unul la celălalt, instant, la orice oră din zi și din noapte. Așa că … de ce să nu folosești tehnologia pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală? Transmiterea de mesaje năzdrăvane și poze pe măsură vă ajută nu doar să încălziți atmosfera pe moment ci chiar să o mențineți fierbinte până în momentul în care vă întâlniți din nou, față în față.

5. Pe o barcă, în mijlocul apei

Experiența de a face sex în mijlocul apei ar trebui încercată de fiecare, măcar o dată în viață. Nu e nimeni împrejur dar, totuși, există pericolul de a fi văzut, ceea ce dă un plus de savoare momentului. Data viitoare când mai ieși cu persoana iubită în larg, pe o barcă, oprește motorul și lasă valurile să-ți ofere ritmul de care ai nevoie.

4. În mașină

Știm, ideea te duce cu gândul la perioada în care erai elev sau student și există pericolul să faci crampe, dar sexul în mașină este văzut întotdeauna ca o activitate fierbinte. De altfel, un sondaj realizat în 2011 arăta că 80% dintre bărbați au fantezii cu sex în mașină. Și nu contează dacă ești în parcarea blocului tău sau în parcarea aeroportului. Sexul în mașină este recomandat pentru că reprezintă pasiunea momentului.

3. Într-o baie publică

Când spunem sex în baie publică ne gândim la toaleta dintr-un restaurant, bar sau club de noapte. Această fantezie este mai comună decât crezi. În fapt, este atât de comună încât unele ziare au introdus la recomandări … cele mai bune restaurante în ale căror toalete poți să-ți faci de cap. Iar cele mai multe dintre recomandări vin împreună cu comentarii de genul „este grozav” sau „este dezgustător”.

2. La părinții tăi

Cel mai bun loc în care să încalci regulile este cel în care acestea au fost stabilite. Sexul în casa părinților rămâne la fel de încins chiar și când ești adult. Alege o cameră care să se poată închide și ține zgomotul la minim, din respect și pentru că ei se gândesc la tine făcând sex cum ții imaginezi tu pe ei făcând sex.

1.    La birou

Să ai un birou al tău, cu o priveliște pe măsură, este grozav. Să ai un birou al tău, cu încuietoare, este și mai bine. Sexul la birou sparge monotonia și ajută la îndeplinirea unei fantezii pe care oricine a avut-o măcar o dată în viață. Totuși, un sondaj realizat anul trecut arată că doar 10% din oameni recunosc că au făcut sex la birou. Dacă partenerul tău de viață lucrează într-un birou cu încuietoare, fă-i o vizită surpriză în pauza de masă.