Cele mai bune 5 moduri de a purta un tricou simplu bărbătesc

Apropo.ro / 28.06.2021, 16:58
Cele mai bune 5 moduri de a purta un tricou simplu bărbătesc

În lumea modei acolo unde trendurile vin și pleacă parcă din ce în ce mai repede, observăm o orientare tot mai frecventă spre minimalism și simplitate.

Iar într-un astfel de context, tricoul simplu bărbătesc poate deveni piesa centrală a ținutelor elegante, sport sau lejere. Ți-ai imaginat vreodată câte ținute ai putea alcătui plecând de la un tricou simplu? Poți face acest exercițiu inspirându-te din câteva idei. Vei fi surprins să vezi că un tricou simplu poate fi parte a unei ținute elegante, dar și sport.

Tricoul alb și jeans albaștri

Este probabil cea mai stilată combinație care are în compoziție una dintre cele mai simple piese dintr-o garderobă: tricoul alb. Un astfel de outfit este potrivit atât pentru o ieșire la cafea cu prietenii, pentru o întâlnire romantică și chiar pentru un prânz cu partenerii de afaceri.

Tricoul simplu și pantaloni eleganți

Clasic și elegant cu ajutorul unui tricou simplu, poți avea astfel certitudinea că ești bine îmbrăcat pentru orice ocazie. Acest outfit pare relaxat și elegant în același timp. Poți alege o pereche de pantaloni moderni, dar în același timp nu vei da greș mizând pe un model clasic.

Tricoul și cămașă descheiată

Când vara se apropie de sfârșit și tricourile nu mai sunt piesele de bază ale ținutei, acestea pot trece în alte combinații surprinzătoare. Un tricou care ia cât mai bine forma corpului pe sub o cămașă descheiată este mixul ideal pentru ținutele care fac trecerea către sezonul rece. Poți alege un tricou simplu și o cămașă cu modele sau chiar din denim. Acest outfit este ideal de purtat în timpul liber, în special seara când temperaturile încep să fie tot mai scăzute, pe măsură ce se apropie toamna.

Tricoul simplu și pulover

Poate nu știați însă tricoul a fost conceput inițial pentru a fi purtat pe sub haine. Această utilitate a tricoului simplu a rămas valabilă și astăzi și sunt mulți bărbați care îl poartă în acest fel. Poți purta un tricou simplu alb sub cămașa la birou, atunci când vrei să ai un look casual.  Un mod spor-chic de a purta tricoul pentru a arăta cât se poate de cool este pe sub alte hainele pe care obișnuiești să le porți zi de zi, cu ar fi un pulover. Pentru a obține un efect cât se poate de modern, poți lăsa ca partea de jos a tricoului să se vadă pe sub pulover.

Tricoul și jachetele sau sacourile

Atunci când vrei să dai o tentă fresh unei ținute de birou casual elegantă, poți încerca ceva nou, înlocuind cămașa cu un tricou. Poți opta pentru un tricou simplu pe care să îl porți cu un sacou ce are un design mai sport. Tricourile simple sunt piesele ideale pe care le poți purta cu jachete de piele sau de denim. În ambele variante însă este recomandat să alegi un tricou din bumbac cu gâtul rotund, evitând de această dată modelele cu decolteu în V.

Descoperă cele mai tari modele de tricouri, dar și cele mai îndrăznețe combinații  pe bolf.ro.