Cele mai bune companii pentru care să lucrezi în 2014

Apropo.ro / 06.03.2014, 11:30
Unele joburi sunt mai bune decât altele, iar factorul care face ca un job să fie bun este un termen relativ pentru fiecare individ. Iată câteva companii care promit a fi un bun loc de muncă anul acesta.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

10. Nestle Purina

Nestle Purina este una dintre cele mai tari companii cu produse dedicate animalelor de companie. Cum este viața în companie? Nu doar că angajaților le este permis accesul cu animăluțele de acasă, ci angajatorii chiar încurajează această mișcare. Niciun angajat nu are impusă o anume ținută pentru serviciu.

companie

9. Orbitz

Orbitz Worldwide este unul dintre liderii industriei de turism. Operează un site care oferă servicii de călătorie. Angajații vin de plăcere la job, unde sunt încurajate grupurile și socializarea, ieșirile în cluburi și multe alte distracții și interacțiuni colegiale. Angajații nu se simt stresați de munca pe care o depun sau de șefii care îi conduc.

companie

8. Google

Una dintre cele mai interesante companii la care te poți angaja. Nu doar că Google este cel mai popular site de pe internet, motor de căutare, dar aici se creează constant noi tehnologii precum browsere, aplicații, software pentru telefonie, și multe altele. Birourile sunt într-un campus, la vedere, ca pe o pârtie de schi, cu telecabine indoor sau outdoor pe post de birou, pot practica yoga, masaj, cursuri de cățărare, au servicii de spălătorie rufe, service pentru biciclete, mese gratuite, servicii medicale personalizate pentru fiecare angajat. Deja sunt mulți care știu despre dotările și facilitățile de la Google unde sunt multe CV-uri depuse pentru angajare.

companie

7. Interactive Intelligence

Activează în business din 1994, nu are datorii la stat sau în altă parte, lucru rar în zilele noastre. Cu peste 5.000 de clienți, Interactive Intelligence este liderul în afacerile software-urilor automatizate. Ei oferă aplicații pentru call center, servicii de telefonie. Angajații se simt bine aici din mai multe motive, dar abilitatea de a fi auzit și ascultat este apreciată aici. Atunci când un angajat are o idee, acea idee este ascultată de superiori. Există o comunicare bună.

companie

6. Guidewire

Guidewire este o companie ce produce aplicații pentru asiguratori, oferă servicii de asigurări pe proprietate și accidente pentru transporturi din SUA și multe alte țări. Aici găsești oameni disciplinați, inteligenți, politici corporative minime, produse apreciate de clienți, salarii bune și multe evenimente sociale. De asemenea, sunt încurajate relațiile între colegi și dincolo de ușa biroului, precum și socializarea între angajați.

companie

5. Facebook

Facebook nu este doar una dintre cele mai mari rețele sociale pe internet, dar în curând are șanse să devină și un gigant în telecomunicații grație achiției WhatsApp. „Nu avem reguli, ci valori” spun cei de la Facebook. Atmosfera de aici oferă angajaților posibilitatea de a se simți mândri că lucrează într-o asemenea companie. La Facebook găsești oameni relaxați, fericiți, care fac performanță, creativi și comunicativi. Angajații au la dispoziție săli de recreere, de sport, servicii de sănătate și chiar un chiropractician la dispoziția lor. Mesele sunt gratuite.

companie

4. Eastman

Eastman este o companie ce produce pe scară largă materiale chimice de înaltă calitate, fibre și materiale plastice pe care oamenii le folosesc zilnic. Au birouri în întreaga lume. Angajații Eastman au beneficii multiple de la asigurări medicale și până la beneficiile după pensionare.

companie

3. LinkedIn

Compania este una dintre cele mai importante rețele sociale orientate spre afaceri. Cu ajutorul acestei rețele poți obține acces la persoane, joburi, stiri, actualizări și informații importante care să ajute excelării în afaceri. Această rețea face legătura dintre angajatori și viitorii angajați. Atmosfera de birou este una relaxată, creativă, cu decoruri unice. Angajații de aici lucrează împreună și se distrează împreună și se declară mulțumiți de locul lor de muncă.

companie

2. Twitter

Twitter este o rețea socială, un site de micro blogging, numit și sms-ul internetului, cu o continuă creștere. Munca angajaților este văzută de milioane de oameni din toate colțurile lumii. O atmosferă deschisă ce oferă angajaților ceea ce și-au dorit de la un loc de muncă – mese gratuite, la fel și cursurile de yoga sua pilates, ședințe de cățărare, săli de jocuri – fotbal, ping pong, foosball, cursuri de practică în producerea vinului, și o mulțime de alte atracții.

companie

1. Bain & Company

Bain & Company a fost votată 11 ani la rând ca fiind cea mai atractivă companie pentru care să lucrezi. Aici găsești o atmosferă corporatistă în care angajații simt că sunt piese importante în dezvoltarea companiei. Bain & Company oferă servicii de consultanță pentru cele mai mari companii din lume. Aici găsești o atmosferă energică, oameni cu umor, se comunică deschis între angajați și managerii direcți, cu politici sănătoase de motivare a angajaților, cu traininguri pentru superiori pentru îmbunătățirea dialogului și a contribuției lor în activitățile companiei.

companie