Cele mai celebre camere de hotel din lume (Poze)

Apropo.ro / 22.06.2009, 12:16
Iata un top al celor mai celebre camere de hotel din lume, destinatiile perfecte pentru o vacanta de vis.

Unele hoteluri sunt renumite pentru calitatea serviciilor, dar si pentru panoramele superbe care pot fi admirate din camere lor de lux.

Alte hoteluri sunt renumite pentru ca ar fi bantuite sau pentru ca sunt vizitate foarte des de celebritati din lumea intreaga.

Site-ul travelandleisure.com a realizat un top al celor mai celebre camere de hotel din lume, destinatiile perfecte pentru a-ti petrece vacanta:

8. Renaissance Mayflower Hotel, Washington D.C.

In 2008, camera 871 a fost inchiriata unui domn pe nume George Fox, care ar fi impartit-o cu o cantareata, Ashley Dupre.

Mai tarziu, s-a aflat ca George Fox era de fapt Eliot Spitze, guvernatorul orasului New York, iar Ashley Dupre era prostituata.

7. Hotel Adlon Kempinski, Berlin

In anul 2002, in timp ce era cazat in apartamentul prezidential Pariser Platz din hotelul berlinez, Michael Jackson si-a tinut fiul dincolo de balustrada balconului, pe Prince Michael II, pentru ca paparazzi sa il fotografieze.

Gestul respectiv a creat valva in presa din lumea intreaga si a fost blamat, pe motiv ca Michael i-ar fi pus viata in pericol fiului sau.

6. Hotel Chelsea, New York

In 1978, Sid Vicious, solistul trupei Sex Pistols, se afla in camera 100 a acestui hotel, cand s-a trezit si si-a gasit iubita moarta, pe podeaua din baie.

Nancy Spungen fusese ucisa prin injunghiere, iar Vicious a declarat ulterior ca nu stie cum s-a intamplat acest lucru.

Artistul a fost acuzat de crima si eliberat apoi pe cautiune. Mai tarziu, a murit in urma unei supradoze de heroina.

5. Sheraton Sand Key Resort, Florida

Starul TV Jim Bakker a fost cazat in camera 538 a hotelului, cu fosta secretara, devenita model Playboy, Jessica Hahn, in decembrie 1980.

Scandalul sexual in care au fost implicati cei doi si in care s-au facut acuzatii de viol si spalare de bani, i-au distrus imaginea lui Bakker.

4. Sunset Tower Hotel, West Hollywood

Actorul John Wayne a comandat o vaca la hotelul Sunset Tower, pentru a bea numai lapte proaspat pe parcursul sederii sale in luxosul apartament in stil Art Deco, in care fusese cazat.

3. Holiday Inn, Flint, Michigan

Keith Moon, basistul trupei The Who, care a devenit celebru si pentru stilul sau de viata distructiv, si-a celebrat cea de-a 21-a aniversare la Holiday Inn, unde a distrus tortul, s-a dezbracat complet si a cazut in piscina, cu tot cu un Lincoln Continental pe care il conducea in acel moment.

2. Beverly Hills Hotel, Beverly Hills, California

Miliardarul Howard Hughes a cheltuit milioane de dolari pe parcursul sederii sale la acest hotel, pe o perioada de 30 de ani, cu intreruperi. Hughes obisnuia sa se rasfete cu dansatoare, pe care le platea foarte bine, si sa comande tot felul de deserturi costisitoare, in toiul noptii.

1. The Biltmore Hotel, Coral Gables, Florida

In perioada Prohibitiei, celebrul Al Capone a stat in apartamentul de lux Everglades, aceeasi camera in care Thomas "Fats" Walsh a fost impuscat mortal, in anul 1929.

 

Â