Cele mai ciudate 10 cereri de livrare prin poștă

De: Marian Andrei / 19.06.2013, 11:00
Cele mai ciudate 10 cereri de livrare prin poștă
Un site britanic de comparare a serviciilor de livrare prin poștă a compilat o listă cu cele mai ciudate 10 cereri primite de firmele de curierat.

În fruntea listei se află o pisică… moartă. Cererea a fost făcută de un cuplu care a dorit ca trupul neînsuflețit al pisicii să le fie livrat în Franța, unde se aflau în vacanță. Neobișnuita cerere a fost acompaniată de dorința expresă ca trupul să ajungă la ei în „condiții acceptabile” și înainte de a incepe descompunerea.

Pe locul șase în listă se găsește cererea unei familii care s-a mutat din Somerset în Essex. Ei s-au interesat despre posibilitatea mutării prin curier a iazului aflat în curtea vechii reședințe, inclusiv… apa și peștii. Cererea expresă a fost ca angajații firmei care urmau să facă mutarea să nu deranjeze prea tare peștii, pentru că aceștia sunt sensibili.

O altă cerere trăsnită a venit din partea unei mame din Manchester, care, bolnavă fiind, s-a interesat despre posibilitatea livrării fiicei sale adolescente, aflată într-o excursie. Motivul acestei solicitări este unul banal: taxiul ar fi costat prea mult!

Daniel Parry, purtătorul de cuvânt al site-ului, a spus că operatorii se întâlnesc cu multe cereri ciudate, însă cele 10 selectate sunt „crema”.

„Teoretic vorbind, se poate transporta orice. Practic însă, putem da curs doar acelor cereri care nu pun în pericol sănătatea sau siguranța oamenilor, inclusiv operatorii, sau a celor care nu sunt logic imposibile”, a arătat Parry. „Nu strică totuși să întrebați, chiar dacă cererea pare bizară, pentru că există posibilitatea ca cineva să o poată rezolva”, i-a sfătuit Parry pe potențialii clienți.

Iată și lista celor mai ciudate 10 cereri primite de firmele britanice de curierat:

1 – O pisică moartă

2 –  O colecție de jucării sexuale „virgine” (nefolosite)

3 – O plăcintă fierbinte

4 – O „mașină a timpului”

5 – Un hamster viu

6 – Un iaz complet (inclusiv apa și peștii)

7 – O colecție de 500 de păpuși Barbie

8 – Fiica adolescentă a unui cuplu

9 – Un pașaport

10 – O rulotă