Cele mai ciudate job-uri pe care le-au avut vedetele înainte să devină celebre

De: Mia Nicolescu / 20.04.2014, 12:00
Au milioane în conturi, conduc cele mai luxoase mașini și locuiesc în cele mai mari case, însă nu întotdeauna viața celebrităților de la Hollywood a fost atât de frumoasă.

Cu averi impresionante, case și mașini luxoase și vacanțe extravagante, celebritățile de la Hollywood par să ducă o viață lipsită de griji, mai mult decât încântătoare.

Și poate că așa este, însă până să se ajungă la asta, mulți dintre greii din cetatea filmului au avut job-uri cel puțin ciudate. Printre aceștia se numără Brad Pitt, George Clooney și Channing Tatum. 

Brad Pitt – mascota la El Pollo Loco  

Hepta: Brad Pitt

Brad Pitt s-a născut pe 18 decembrie 1963 în Oklahoma.

Este unul dintre cei mai frumoși și de succes bărbați de la Hollywood, soțul mult invidiat al superbei Angelina Jolie, fapte la care nu visa atunci când îmbrăca costumul de pui al restaurantului El Pollo Loco.

Hugh Jackman – clovn

Hepta: Hugh Jackman

Născut pe 12 octombrie 1968, Hugh Jackman a rămas întipărit în mintea oamenilor după ce l-a interpretat pe Wolverine în seria „X-Men”.

Înainte, însă, să devină câștigătorul a numeroase premii datorită talentului său actoricesc, australianul a intrat în pielea unui clovn care făcea copiii să râdă.

Whoopi Goldberg – cosmetician mortuar

Hepta: Whoopi Goldberg

De-a lungul carierei sale în cinematografie, Whoopi Goldberg a câștigat numeroase premii Emmy, Grammy, Oscar și Tony Award, fiind una dintre cele de succes actrițe de culoare.

Whoopi s-a născut pe 13 noiembrie 1955 în Manhattan, New York.

 Matthew McConaughey – îngrijitor la ferme de găini

 Hepta: Matthew Mcconaughey

Știți filmele acelea în care stăpânele de la moșii sunt atrase de angajații lor? 

Ei bine, Matthew McConaughey a interpretat acest rol și în viața de zi cu zi. Nu știm dacă vreo stăpână a avut fantezii cu el, însă faptul că a fost îngrijitor la o fermă de găini este real.

McConaughey s-a născut pe 4 noiembrie 1969 în Texas.

Intră pe perfecte.ro și vezi job-urile ciudate ale mai multor vedete îndrăgite de la Hollywood!