Cele mai ciudate lucruri uitate în camerele de hotel

De: Marian Andrei / 04.01.2013, 17:15
Cele mai ciudate lucruri uitate în camerele de hotel
Lanțul de hoteluri low-cost Travelodge a făcut publică o listă cu obiectele uitate de cei care au beneficiat de cazare în unitățile sale, printre care se regăsesc bagheta magică a lui Harry Potter, silicoane sau un mini porc.

Shakila Ahmed, purtătoare de cuvânt a Travelodge, a arătat, într-o conferință de presă, care sunt cele mai neobișnuite obiecte găsite de angajații celor 527 de hoteluri după ce oaspeții au părasit camerele.

Un bilet câștigător la loteria europeană Euromillions, un iPhone încrustat cu diamante (într-un hotel low-cost?!!!), un set de implanturi mamare sau o găleată cu crabi vii au fost exemplele cu care Shakila Ahmed și-a început prezentarea.

Printre alte lucruri uitate de clienți se numără cheile de la un Bugatti, bagheta magică „originală” a lui Harry Potter, un porcușor de companie sau scriptul unui binecunoscut program de televiziune britanic.

La această listă se mai pot adăuga un geamantan cu batoane de ciocolată, un set de 200 de măști ale Reginei Elisabeta și o cabină portabilă de bronzare de 2,5 metri, uitată de un grup de tinere „mahmure”.

La capitolul cantitate, cărțile ocupă de departe primul loc cu 20.000 de exemplare, dintre care nu mai puțin de 7.000 de copii ale celebrei „Fifty shades of Gray.