Cele mai cunoscute păcănele de la cazinourile online

Apropo.ro / 29.12.2020, 12:54
Cele mai cunoscute păcănele de la cazinourile online

Piața internațională a jocurilor de noroc online se află într-o continuă ascensiune, având în vedere numărul impresionant de jucători ce aleg tot mai des să parieze la sloturi online. Aceeași tendință se poate observa și în domeniul online de gambling românesc, unde tot mai multe cazinouri online cu experiență își actualizează constant librăria de sloturi pentru a răspunde nevoilor jucătorilor. Așadar, în acest moment ai la dispoziție un număr extrem de cuprinzător de sloturi online pe care le găsești la cazinourile românești virtuale.

Cum marii producători de jocuri lucrează în permanență la a-și dezvolta portofoliile prin prisma diverselor inovații tehnologice, opțiunile noastre de joc sunt infinite. Avem de ales între sloturi retro cu fructe, jocuri superbe cu animații 3D, inspirate din cele mai interesante tematici precum Egiptul Antic, sport, filme de Hollywood și multe alte povești captivante. Câteva dintre ele au reușit să înregistreze recorduri de popularitate, la nivel internațional. Mai jos găsești o listă cu cele mai iubite sloturi din întreaga lume.

Book of Ra

 Book of Ra este de departe cel mai popular slot creat de Novomatic și este văzut la nivel internațional drept emblema companiei. De la lansarea sa în 2005, Book of Ra a devenit un clasic în mai toate cazinourile stradale și a fost adaptat fără probleme la mediul online.

La bază, jocul este un slot standard, cu o poveste ce se bazează pe tematica egipteană. Lucrurile care-l fac cu adevărat special sunt șansele de plată mai mari ca la majoritatea sloturilor și numărul mare de rotiri gratuite pe care le poți câștiga.

Jocul este construit pe 5 role, 3 rânduri și un total de 9 linii de plată, dintre care le poți alege pe cele pe care le vrei active, la fiecare rotire. Grafica este una frumos desenată, personajele se potrivesc de minune în poveste – exploratori, totemuri, pietre prețioase, toate pregătite să te ajute în a declanșa rotiri gratuite și a ajunge la comorile ascunse în misterioasele piramide.

Sizzling Hot

 Cel de-al doilea cel mai popular slot din cazinourile online vine tot de la Novomatic, Sizzling Hot. Slot ce funcționează pe 5 role și 5 linii pline de premii, Sizzling Hot te atrage într-o aventură a jocurilor retro, care nu face decât să stârnească nostalgia printre iubitorii de sloturi clasice cu fructe.

Ce face Sizzling Hot în plus este să ia aceste motive tradiționale și să le aducă în era modernă, la care adaugă simbolul stea cu rol de scatter, care te răsplătește în mare stil. Patru astfel de simboluri îți aduc o rată de multiplicare de 10x a mizei tale în timp ce 5 stele te plătesc cu 50x pariul făcut de tine. Jackpot-ul, vedeta slotului Sizzling Hot, poate fi câștigat atunci când declanșezi o linie plină cu simbolul roșu de 7 norocos. Cinci simboluri 7 roșu nimerite atunci când pariezi cu miza maximă îți aduce nu mai puțin de 1000x pariul făcut. Așa că știi ce ai de făcut, încearcă și tu astăzi Sizzling Hot pentru premii cu adevărat hot.

Burning Hot

 Dacă te pasionează simbolurile retro amestecate cu multe alte simboluri norocoase și fructe apetisante, atunci Burning Hot, slot ce poartă semnătura furnizorului EGT este unul dintre cele mai cool sloturi pe care le poți juca.

Burning Hot îți dă ocazia de a câștiga premii importante în bani prin simbolurile fructelor tale preferate, în timp ce Stelele, Trifoiul cu 4 foi și norocosul 7 îți aduc câștiguri serioase.

Cota RTP de 96,75% te asigură că norocul este de partea ta, pe cele 5 linii fixe de joc și 5 role. Cele două simboluri scatter, dolarul și steaua mov, te bucură de fiecare dată când apar și te premiază începând cu 2.000 de monede până la 10.000 de monede.

Nu uita de funcția specială Gamble și Jackpot Cards Mystery, unde îți poți testa intuiția și dacă te încrezi în ea, ghicind cărțile de joc expuse, te așteaptă premii mult mai mari. 

Lucky Lady Charm

 Încă o dată, Novomatic iese în evidență printr-un slot superb, ce amintește de o lume perfectă, în care decorul roz și diamantele sunt ajutoarele de nădejde ale jucătorului. Dacă nu te-ai îndrăgostit deja de Lucky Lady Charm, îți garantăm că ai toate șansele să o faci. Slotul standard pe 5 role, trei rânduri și 10 linii pline de câștiguri este cotat drept unul dintre cele mai bine plătitoare jocuri dezvoltate de Novomatic, cu o cota RTP de 97,1%.

Simbolul wild este portretizat chiar de Lucky Lady, personajul principal și are capacitatea de a-ți aduce câștiguri în valoare de 900x miza pariată, de fiecare dată când întâmpini 5 astfel de simboluri. Globul strălucitor de club este simbolul scatter care vine cu o mulțime de surprize pentru tine, la 3 sau mai multe apariții pe role. Pe lângă distracția aferentă, primești și 15 rotiri gratuite, fiecare dispunând de un factor de multiplicare de 3x.   

Mega Moolah

Ultimul slot de pe listă este semnat de Microgaming și a fost lansat în 2006. De atunci, Mega Moolah a adunat milioane de fani pe tot globul dar a ajuns la a dobândi faimă la acest nivel în 2015. Atunci, un soldat englez sub numele de Jon Heywood, a câștigat la slotul Mega Moolah incredibila sumă de aproape 18 milioane de lire. Până în prezent, câștigul înregistrat de el rămâne cel mai mare jackpot din istoria jocurilor online.

În ceea ce privește jocul, Mega Moolah prezintă un simpatic decor de junglă, cu animale sălbatice super prietenoase care te însoțesc în drumul tău către marele premiu. Tematica specifică junglei este completată de muzica africană de safari pe care o poți asculta în timpul jocului.

Structura jocului se bazează pe 5 role și 25 de linii care plătesc la o cotă RTP de 96%. Printre caracteristicile speciale ale slotului se numără rotiri gratuite, roata Bonus și simpaticul simbol wild, portretizat evident, de leu. Maimuțele curioase sunt simbolurile care te premiază cu 15 rotiri gratuite atunci când ai norocul de a întâlni cel puțin trei dintre ele pe role. În schimb roata Bonus apare complet la întâmplare și îți dă șansa de a câștiga un număr important de premii, printre care se numără și cele 4 tipuri de jackpot.