Cele mai cunsocute case italiene de moda haute-couture, la Sibiu

Apropo.ro / 30.06.2007, 11:27
Cele mai cunsocute case italiene de moda haute-couture, la Sibiu
Treizeci de manechine vor urca pe scena, sâmbata seara, în centrul Sibiului, pentru a reprezenta cele mai cunoscute și apreciate case italiene de moda haute-couture, în cadrul evenimentului "Moda e musica sotto le stelle" (Moda și muzica sub stele - n.r.), transmite

Treizeci de manechine vor urca pe scena, sâmbata seara, în centrul Sibiului, pentru a reprezenta cele mai cunoscute și apreciate case italiene de moda haute-couture, în cadrul evenimentului „Moda e musica sotto le stelle” (Moda și muzica sub stele – n.r.), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Organizatorii ADV Communication și Asociația Sibiu 2007, împreuna cu sponsorul principal Peroni Italy, promit o seara de neuitat.

„Ceea ce veți vedea mâine va fi un vis. Când spunem haute-couture ne referim la o moda deosebita. Țesaturile și stilul sunt îmbinate într-un mod deosebit, înaltul grad al meșteșugarilor iese în evidența și nu exista loc mai deosebit unde puteam sa prezentam aceste creații decât la Sibiu”, a declarat, vineri, într-o conferința de presa, stilistul Franco Cambella.

Potrivit organizatorilor, treizeci de manechine special alese vor purta rochii reprezentând creații unice, de mare valoare, concepute pentru actrițe, prințese și staruri din lumea spectacolului, croite din materiale îmbinate cu maiestrie.

În timpul prezentarilor de moda, vor avea loc muzicale speciale interpretate de Anna Tatangelo, câștigatoare a Festivalului de la San Remo din Italia la secțiunea feminina, care va cânta live câteva din cele mai mari succese, dar și cu momente artistice oferite de balerinii din corpul de balet al Radio-Televiziunii Italiene RAI.

Mediafax