Cele mai dezgustătoare feluri de mâncare (Poze)

Apropo.ro / 05.09.2011, 17:31
In anumite parti din lume, se servesc cateva feluri de mancare care unora dintre noi ne pot crea stari de voma. Ele sunt, insa, pe bune si sunt consumate chiar foarte des.

Printre paianjeni prajiti, pui de soricei sau inimi de cobra, cu siguranta veti gasi cateva mancaruri si pe placul vostru.

Atentie! Urmeaza cateva imagini pe care unii dintre voi le-ar putea considera socante sau dezgustatoare. Continuati pe propriul risc.

GALERIE FOTO


Paienjeni prajiti, Cambodgia

In Cambodgia obiceiul de a manca tarantule prajite a inceput in timpul unei perioade de foamete din istorie, dar in zilele noastre ele sunt considerate a fi o delicatesa.


Inima de cobra

In Vietnam poti manca o inima de cobra vie. Unii o prefera cruda, alaturi de putin sange, in timp ce altii o prefera cu putin vin de orez.


Vin cu sarpe sau cu scoprion

Acest tip neobisnuit de bautura alcoolica poate fi gasita in Asia. Bautura este facuta dintr-o cobra sau un scorpion scufundat intr-o sticla de vin de orez.

Dupa cateva luni de fermentare, veninul este dizolvat si bautura este buna pentru a fi servita


Placenta umana

Oamenii care indraznesc sa consume asa ceva, cred ca plecanta umana previne depresia postnatala si alte complicatii ale sarcinii.

Exista diverse retete pentru a o pregati, chiar si cocktail-uri si este populara mai ales in America si Europa, Mexic, Hawaii, China si insulele din Pacific.


Balut, Filipine

Balut este o „gustare”, constand intr-un ou de rata sau de pui, pe jumatate fecundat, servit cu putina sare dupa ce a fost fiert.

Se poate gasi peste tot pe strazile si pietele din Filipine, Vietnam, Laos si Cambodgia si este la fel de popular ca hot-dog-ul in SUA.

Mai multe mancaruri dezgustatoare gasiti in galeria foto.