Cele mai fierbinţi actriţe sud-americane – Top 10

Apropo.ro / 18.01.2015, 08:00
Cele mai fierbinţi actriţe sud-americane - Top 10
Femeile din America Latină sunt renumite pentru senzualitatea şi frumuseţea lor, iar actriţele de aici nu fac excepţie. Iată un top al celor mai sexy vedete din showbizul sud-american.

roselyn sanchez

# 10 Roselyn Sanchez este actriţă, model şi cântăreaţă din Porto Rico. Aceasta a ajuns în topul Maxim al celor mai fierbinţi femei din lume, în 2001, 2002 şi 2006, dar şi în topul FHM al celor mai sexy femei în 2005 şi 2006. La noi e cunoscută din serialul „Dispăruţi fără urmă” sau din filmele „Rush Hour 2” sau „Plan de joc”.

sofia vergara

# 9 Sofia Vergara este model, actriţă şi femeie de afaceri din Columbia. Prima sa apariţie notabilă într-un film de la Hollywood a fost în comedia „Chasing Papi”. La ora actuală, impresionează în serialul de comedie premiat la Emmy „Modern Family”.

iran castillo

# 8 Iran Castillo este model şi cântăreaţă originară din Mexic, iar românii o ştiu din serialul de la Acasă „Rebelde”. A fost logodnica actorului Mauricio Islas, dar şi a cântăreţului Emir Pabon. Este imaginea unei mărci de lenejerie intimă pentru adolescente, al cărei slogan este „Perfecţiunea există”.

cleo pires

# 7 Cleo Pires, cunoscută cititorilor din telenovela „India”, s-a născut pe 2 octombrie 1982, în Brazilia. La ora actuală, şi-a uluit fanii fiind coperta lunii august a revistei PLAYBOY, ediţia braziliană.

maribel guardia

# 6 Maribel Guardia este cântăreaţă şi actriţă din Costa Rica, care lucrează în Mexic şi locuieşte în Miami, Florida. Acum câţiva ani, aceasta şi-a reprezentat ţara atât la Miss Universe cât şi la Miss World. Are la activ aproape 50 de roluri în telenovele.

# 5 Paola Rey s-a născut pe 19 decembrie 1979, în Columbia. Cunoscută din serialul „Jurământul”, aceasta are o linie proprie de haine pentru copii, Angel, este pasionată de cursele de maşini şi adoră fitnessul.

ana lucia dominguez

# 4 Ana Lucia Dominguez s-a născut pe 8 decembrie, 1983, în Bogota, Columbia. Este renumită pentru numeroasele roluri din telenovele, pe micile noastre ecrane apărând în „Jurământul” şi „Luna fermecată”.

eva mendes

# 3 Eva Mendes s-a născut în Florida, din părinţi cubanezi. Şi-a început cariera la Hollywood la sfârşitul anilor ’90 şi a devenit cunoscută după o serie de roluri în câteva filme tari de la Hollywood, printre care „2 Fast 2 Furious” şi „Hitch”. Conform unui top alcătuit de Victoria’s Secret, Eva Mendes este cea mai sexy actriţă la ora actuală.

eva longoria

# 2 Eva Longoria s-a născut pe 15 martie 1975, în Texas, dar ambii ei părinţi sunt mexicani. A devenit celebră pe plan internaţional cu rolul din serialul „Neveste disperate”. Într-un interviu acordat publicaţiei Rolling Stone, Eva vorbea cu încântare despre vibratoarele ei, ceea ce i-a determinat pe cititorii revistei să-i trimită actriţei jucării sexuale. Acum este măritată cu jucătorul de baschet din NBA Tony Parker.

juliana paes
# 1 Juliana Paes
, protagonista telenovelei „India”, s-a născut pe 26 martie 1979, în Rio De Janeiro, Brazilia. Spune că frumuseţea sa se datorează moştenirii ei genetice, aceasta având în vene un cocktail de sânge bolivian şi portughez.

Vedeţi şi galeria foto cu cele mai sexy actriţe din America Latină.