Cele mai fierbinţi cupluri de tinere vedete

De: Cătălina Matei / 31.10.2011, 13:47
Cele mai fierbinţi cupluri de tinere vedete
Cu câţiva ani în urmă, făceau senzaţie Britney Spears şi Justin Timberlake. Acum însă le-au luat locul Selena Gomez şi Justin Bieber, care formează unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood, aripa tânără.


Selena Gomez şi Justin Bieber
Selena Gomez şi Justin Bieber au negat luni în şir zvonurile conform cărora ar fi împreună, dar acum vorbesc deschis despre relaţia lor. Gomez (18 ani) mărturiseşte că l-a cunoscut pe Bieber (17 ani) prin purtătorul ei de cuvânt.

Miley Cyrus şi Nick Jonas
Se pare că, în ianuarie 2008, când s-a despărţit de iubitul ei, Nick Jonas, Miley Cyrus a suferit enorm de mult. „Am fost atât de tristă încât mi-am vopsit părul negru”. Cei doi s-au împăcat, dar relaţia lor nu a mai durat decât un an şi jumătate.



Nick Jonas şi Selena Gomez

Miley nu este singura pe care starul Disney Nick Jonas a cucerit-o. Acesta a început să se întâlnească cu Selena Gomez în 2008, pe când aveau amândoi 16 ani. Cei doi nu au recunoscut niciodată că formează un cuplu.

Taylor Swift şi Joe Jonas
Taylor Swift şi Joe Jonas au ieşit împreună în 2008, pentru scurtă vreme. Jonas, care avea pe atunci 19 ani, i-a dat papucii lui Taylor la telefon, în timpul unei convorbiri care a durat 27 de secunde, iar apoi a început o relaţie cu Camilla Belle.



Demi Lovato şi Joe Jonas

Demi Lovato şi Joe Jonas, care au format un cuplu şi în producţia Disney „Camp Rock”, au fost pentru mult timp „amici foarte buni”, pentru ca în martie 2010, Demi Lovato să recunoască că sunt iubiţi. Cei doi s-au despărţit însă la scurt timp, iar Joe Jonas a declarat că el a pus capăt relaţiei, pentru ca ulterior să se combine cu Ashley Greene.

Alex Pettyfer şi Emma Roberts
Actorul britanic Alex Pettyfer şi Emma Roberts, nepoata Juliei Roberts, s-au îndrăgostit în 2007, când el avea 17 ani, iar ea – 16. Deşi relaţia lor nu a durat mult, se pare că a durat sufficient pentru ca Pettyfer să-şi tatueze pe încheietura mâinii iniţialele ER.

Vanessa Hudgens şi Zac Efron
Actorii din „High School Musical” Zac Efron şi Vanessa Hudgens au început o relaţie amoroasă în 2007, când el avea 19 ani, iar ea – 18. În ciuda faptului că arătau foarte bine împreună, cei doi s-au despărţit în 2010. Vanessa Hudgens a trecut acum, se pare, la partenerul ei din Journey 2, Josh Hutcherson.