Cele mai frumoase 19 fiice de rockeri

Apropo.ro / 22.08.2013, 14:30
Nu toți copii vedetelor își doresc să o ia pe urmele părinților și să fie omniprezenți în presă. Iată 20 de fiice de rockeri celebri.

1. Minka Kelly

Minka Kelly

Este fiica chitaristului Rick Dufay de la Aerosmith. A jucat în „Charlie’s Angels” și „Friday Nicght Lights” și are o relație cu jucătorul de baschet Derek Jeter de la New York Yankees.

2. Liv Tyler

Liv Tyler

Este destul de cunoscută publicului, mai ales prin prisma rolului din „Armageddon”, „Lord of the Rings” sau chiar „Incredible Hulk”. Liv este fiica lui Steven Tyler, vocalistul de la Aerosmith.

3. Elizabeth Jagger

jagger

Fiica solistului Mick Jagger de la Rolling Stones. La cei 28 de ani ai săi, Elizabeth este un model de succes, care a lucrat cu cei mai mari designeri internaționali. Mama ei este actrița Jerry Hall.

4. Calico Cooper

Calico Cooper

Fiica lui Alice Cooper, cântăreț și actor. Calico, 31 de ani, a fost prezentă alături de Alice, pe scenă, în show-urile lui demențiale, de mai multe ori. Afacerea se face în familie.

5. Kimberly Stewart

Kimberly Stewart

Fiica de 33 de ani a rocker-ului Rod Stewart. Până acum a avut câteva roluri, a lucrat ca model și a apărut în cele mai în vogă reviste. Presa scria la un moment dat că ar fi avut o relație cu Jack Osbourne, fiul lui Ozzy.

6. Lucy Walsh

Lucy Walsh

Tânăra în vâstă de 29 de ani este fiica chitaristului de la Eagles – Joe Walsh și nepoata lui Ringo Starr. Lucy a studiat pianul și baletul, și se implică în multe acțiuni caritabile.

7. Lara Johnston

Lara Johnston

Fiica fondatorului Dobbie Brothers – Tom Johnston. Lara este cântăreață și compozitoare. În 2011 a participat la American Idol, dar a fost eliminată din competiție în cele din urmă.

8. Bijou Phillips

Bijou Phillips

Bijou este fiica liderului The Mamas & The Papas – John Phillips. Este cunoscută ca fiind model, actriță și cântăreață. La vârsta de 13 ani apărea pe coperta Vogue. Este căsătorită cu starul din That 70’s Show, Danny Masterson.

9. Erin Lucas

Erin Lucas

Erin este fiica basistului Cliff Williams de la AC/DC. Cochetează cu televiziunea, unde a prezentat The City la MTV și Sex&Relationships la CurrentTV.

10. Alexandra Richards

Alexandra Richards

Alexandra, 26 de ani, este fiica lui Keith Richards de la Rolling Stones și a modelului și actriței Patti Hansen. Alexandra este model, artistă și DJ și a apărut în toate revistele celebre de modă, ba chiar și în ediția fanceză a Playboy.

11. Avy Lee Roth

Avy Lee Roth

Avy, 33 de ani, este fetița lui David Lee Roth de la Van Halen. Avy este fata lui tata care îl moștenește pe deplin în ce privește apetitul sexual. Este pornostar.

12. Chelsea Tyler

Chelsea Tyler

Fiica de 23 de ani a lui Steven Tyler de la Aerosmith și sora lui Liv Tyler. Ca alte fiice frumoase de rockeri, și Chelsea lucrează ca model.

13. Lily Collins

Lily Collins

Lily, 23 de ani, este fiica lui Phil Collins. Nu a devenit cunoscută pe spatele tatălui ei, ci și-a construit singură o carieră ca actriță și model. A jucat în Beverly Hills 90210, The Blind Side, Mirror Mirror – alături de Julia Roberts. În 2012 a câștigat primul ei premiul Teen Choise Award.

14. Theodora Richards

Theodora Richards

Theo, 27 de ani, este fiica lui Keith Richards și Patti Hansen. Lucrează ca model dinainte de 2006 pentru nume celebre. Theo are cu siguranță sânge de rocker prin vene, căci în 2011 a fost arestată în New York pentru că a colorat cu graffiti zidul unui lăcaș de cult, în timp ce fuma marijuana.

15. Sophie Simmons

 Sophie Simmons

Fiica lui The Demon Gene Simmons de la Kiss și a unei Playboy Playmate. Nu agață de succesul părinților, ci muncește din greu pentru cariera ei. Face acțiuni caritabile, lucrează în televiziune.

16. Georgia May Jagger

Georgia May Jagger

May, 20 de ani, este fiica lui Mick Jagger de la Rolling Stones cu actrița și modelul Jerry Hall. Și May cochetează cu moda.

17. Kelly Osbourne

osbourne

Kelly, 27 de ani, este una dintre cele două fiice ale Prințului Întunericului, Ozzy Osbourne, cu Sharon Osbourne. A făcut de toate până acum – și scandal, a și slăbit, a făcut parte dintr-un show despre viața familiei sale, iar acum s-a transformat într-o tânără interesantă.

18. Frances Bean Cobain

cobain

Frances, 21 de ani, este fiica lui Kurt Cobain și Courtney Love. Este logodită și nu iese în evidență precum o face mama ei.

19. Jade Jagger

jade

Jade, 42 de ani, este fiica lui Mick Jagger de la Rolling Stone. Este căsătorită cu DJ-ul Adrian Fillary.