Cele mai frumoase femei de la Campionatul Mondial de fotbal

Apropo.ro / 10.07.2014, 10:00
A 20-a ediție a Campionatului Mondial de fotbal se apropie de final, marți și miercuri urmând a fi programate partidele din semifinale.
Cum mai sunt doar patru partide de jucat, este momentul ideal pentru a face un recensământ al celor mai frumoase femei de la turneul final.
 
10. Americanca fierbinte
 
 
Naționala de fotbal a SUA a avut o evoluție remarcabilă la turneul final, trupa lui Jurgen Klinsmann fiind eliminată cu mari emoții de Belgia în faza optimilor de finală. Americanii au punctat agresiv și în materie de fani, dovadă fiind tânăra prezentată în poză. Și toată lumea știe că susținătoarele echipelor de fotbal sunt o adevărată bucurie pentru ochii oricui.
 
9. Columbianca fierbinte
 
 
Naționala de fotbal a Columbiei a fost eliminată în faza sferturilor de finală, după 1-2 cu Brazilia. În ciuda susținerii masive pe care au avut-o Yepes și ai lui. Toată lumea știe că sud-americancele sunt extrem de atrăgătoare, iar tânăra din imagine, mare fană a Columbiei, poate să încingă imaginația oricui.
 
8. Feblețea din Costa Rica
 
 
Specialiștii au descoperit secretul din spatele succeselor avute de Costa Rica la turneul final. Naționala condusă magistral, de pe teren, de căpitanul Bryan Ruiz a câștigat o grupă cu trei foste campioane mondiale, Anglia, Italia și Uruguay, și a fost eliminată greu, la penalty-uri, de Olanda, în sferturi. Dar, cum să nu ai un parcurs atât de bun când ești susținut de tinere precum cea din imagine?
 
7. Nebunia sud-coreană
 
 
Americancele sunt exotice și fierbinți, dar asiaticele sunt drăguțe și frumoase. Spre exemplu vedem trei sud-coreence extrem de atrăgătoare și care nu au ezitat să-și susțină favoriții îmbrăcate în culorile naționale, deși Coreea de Sud a terminat pe ultimul loc în Grupa H.
 
6. Seducătoarea nemțoaică
 
 
Nu se știe dacă o vorbim de o nemțoaică 100%, cert este, însă, că tânăra din imagine a ales să susțină Germania și a făcut a senzație pe plajele din Brazilia, cu aspectul seducător. Iar microbiștii prezenți la turneul final au de ce să se bucure, dacă ne gândim că Germania încă se află în competiție.
 
5. Curbele argentiniene
 
 
Încă un argument convingător care să arate cât de fierbinți sunt femeile din America de Sud. Apetisanta blondină este o susținătoare ferventă a lui Messi și compania și a băgat toți microbiștii în boală cu formele ei și cu decolteul impresionant. Și există voci care susțin că blondina vrea să facă show total, dacă Argentina dă lovitura în finala de pe 13 iulie.
 
4. Căldura belgiană
 
 
Belgiencele și-au susținut favoriții cu multă căldură, iar Kompany și ai lui le-au răsplătit pe măsură, Belgia reușind să ajungă până în sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Și se vede clar că belgiencele sunt printre cele mai frumoase femei prezente la Campionatul Mondial de fotbal.
 
3. Forme franțuzești
 
 
De-a lungul turneului final s-a văzut, clar, că franțuzoaicele vin direct din capitala modei și inspiră la cel mai celebru tip de sărut. Bruneta din imagine a reușit să-și acopere formele impecabile cu un tricou care să evoce susținerea ei pentru „cocoșii galici”.
 
2. Încă o nemțoaică seducătoare
 
 
Deși sud-americancele sunt cele mai fierbinți, nemțoaicele par să fie cele mai frumoase. Altfel nu ne explicăm cum de două reprezentante ale Germaniei au prins acest top. Blondina din imagine a fost zărită susținându-și favoriții direct de pe celebra plajă Copacabana.
 
1. Braziliencele dau tonul
 
 
Sunt la ele acasă și sunt gata să facă orice pentru ca elevii lui Scolari să câștige titlul mondial. Blondina din imagine este considerată urmașa de drept a celebrei Larissa Riquelme și a făcut deliciul tribunelor la meciurile jucate de Neymar și ai lui. Ba chiar și-a oferit serviciile pentru a-l încuraja pe starul Barcelonei, după accidentarea oribilă suferită de Neymar în meciul cu Columbia din sferturile de finală.