Cele mai frumoase fete din Maramureş se aleg la “Ie, Românie”

De: Cristiana Trifu / 01.03.2018, 13:16
Cele mai frumoase fete din Maramureş se aleg la “Ie, Românie”
„Ie, Românie” începe diseară, de la ora 21.15, la Antena 1, şi debutează ca o aventură rurală al cărei scop este acela de a descoperi fete frumoase şi harnice şi oameni talentaţi din cele nouă regiuni istorice ale României: Maramureş, Bucovina, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova, Banat, Crişana şi Dobrogea.

“Căutăm frumuseţea autentică a fetelor de la ţară. Pe mândra satului. De asemenea, căutăm talente neaoşe, oameni care să ne facă mândri că suntem români”, spune prezentatorul show-ului, Mircea Radu.

Pentru această emisiune, Mircea Radu a repornit după zece ani caravana, de astă dată din dragoste pentru adevăratele frumuseţi ale României. Caravana “Ie, Românie”, condusă de el, va duce în fiecare regiune istorică câte două vedete, aflate în competiţie directă, şi un juriu venit special de la Bucureşti: Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi.
Prima oprire a caravanei “Ie, Românie” va fi în Maramureş, “ţara” lui Pintea haiducul, ţinutul horincii şi al oamenilor care duminica merg la biserică îmbrăcaţi în minunatele lor costume populare. Iar primele două vedete care vor porni căutările cu piciorul pe uliţele satelor vor fi Dana Săvuică şi Ionuţ Iftimoaie.

Aşadar, în ediţia din această seară, Dana şi Ionuţ vor umbla din casă în casă, pe uliţele din Botiza, Bogdan Vodă, Şieu şi Rozavlea, ca să găsească cele mai mândre fete şi cei mai talentaţi localnici, pe care îi vor invita la preselecţiile de la Căminul cultural din Botiza.
Acolo, fetele vor trebui să treacă prin mai multe probe, de talent şi de cultură generală, iar cele mai bune dintre ele vor fi alese de cele două vedete care le-au descoperit, Dana şi Ionuţ, pentru finala de a doua zi, în care vor fi jurizate Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi.

În finala locală, care se va difuza mâine, de la 21.15, la Antena 1, cei mai talentaţi săteni vor fi premiaţi cu 1.500 de lei, iar cea mai frumoasă fată a regiunii va primi un premiu de 5.000 de lei şi se va califica în marea finală de la Bucureşti, al cărei premiu este de 20.000 de euro.
Aşadar, care sunt mândrele zonei şi talentele autentice descoperite în Maramureş de Dana Săvuică şi Ionuţ Iftimoaie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 21.15, la “Ie, Românie”, după show-ul “Guess My Age – Ghiceşte vârsta”.