Cele mai frumoase orașe de vizitat primăvara

De: Mihaela Enache / 25.04.2013, 11:45
Primăvara este un timp perfect pentru flori și turism. Vremea e perfectă, drumurile sunt uscate și cerul mai senin în timpul primăverii. Deci, fă-ți bagajele imediat! Aruncă o privire mai jos dacă vrei să știi care sunt locurile înspre care să te îndrepți primăvara asta.

1. Barcelona

Barcelona este un oraș minunat, în care poți avea experiențe emoționante. Pe lângă partea artistică, acest oraș oferă și o atmosferă comercială vibrantă. Muzeele, pub-urile, dar și panoramele care nu trebuie ratate vor face ca timpul să treacă pe nesimțite în timp ce tu ce distrezi și te simți bine.

Barcelona

 

2. Londra

Londra este grozavă în orice perioadă a anului! Fie că e primăvară sau iarnă, Londra are multe de oferit. London Bridgen, Madame Tussauds și London Eye sunt locuri superbe de văzut în timpul primăverii. Spectacolul floral Harrogate ce are loc în Yorkshire este cu siguranță ceva cu care merită să-ți răsfeți primirea!

Londra

 

3. Miami Beach

Fără îndoială, te poți distra în Miami oricând de-a lungul anului, dar primăvara este cel mai potrivit moment pentru o vizită. Plajele frumoase și petrecerile de la asfințit pot asigura porția de divertisment pentru toți cei care caută să ia o pauză și să fie departe de agitația orașului.

Miami Beach

 

4. Paris

Parisul trebuie să fie pe lista oricărei persoane căreia îi place să călătorească. Turnul Eiffel și Muzeul Luvru sunt cu siguranță un deliciu pentru cei care apreciază arta. Parisul este orașul romantismului care are ceva de oferit pentru oricare dintre voi. Nu uitați să includeți Parisul pe lista celor mai bune locuri de vizitat primăvara asta.

Paris

 

5. Roma

Arhitectura romană, păstrată de sute de ani, poate fi găsită la Roma. Primăvara este cel mai potrivit timp pentru a vizita Colosseum-ul.

Roma

 

6. Edinburgh

Dacă te gândești la Scoția, Edinburgh nu poate fi ratat! Castelele regale și atmosfera scoțiană fac din Edinburgh un loc minunat de vizitat primăvara. Nici celebrul festival din august al acestui oraș nu trebuie ratat.

Edinburgh

 

7. Maui

Te gândești să vizitezi Hawai primăvara asta? Ei bine, Maui este o insulă cu care ar trebuie să începi. Indiferent că vrei să încerci surfing, scufundări sau doar să vezi balene, aici există câte ceva interesant pentru fiecare!

Maui