Cele mai inedite corturi de camping (Poze)

Apropo.ro / 19.03.2012, 13:03
O echipă de britanici a realizat cele mai inedite și interesante corturi pentru camping. Cu siguranță că vei atrage atenția tuturor din jurul tău.

Majoritatea dintre noi ne-am obișnuit cu acele corturi clasice, din zonele amenajate. Niciunul dintre acestea nu a ieșit cu ceva în evidență, atunci când am trecut cu mașina pe lângă ele. Culorile rareori ne-au atras atenția, atunci când posesorul a fost ceva mai îndrăzneț decât majoritatea.

GALERIE FOTO

cortul cascaval

Nici șoriceii nu rezistă în fața unei bucăți mari de cașcaval

Ce ai spune de un alt gen de corturi care să îți facă poftă să te înfigi în ele când le vezi, sau să îți dorești să le atingi?

Un grup de britanici au transformat corturile obișnuite în adevărate puncte de atracție. În locul materialelor simplu colorate, ei au folosit imagini ce amintesc de fructe, insecte, animale, peisaje, mâncare, etc.

cortul capsuni

Mai lipsește doar frișca….

Aceste corturi FieldCandy se deosebesc de celelalte doar prin aspect, pentru că se folosesc tot pentru același lucru, iar sistemul de montare este la fel.

cort indragostiti

Crezi că știi ce se întâmplă în interior?

Prețul unui astfel de cort este pe măsura frumuseții acestuia. Prețurile pornesc de la 300 de euro și pot ajunge și până la 600 de euro. Dai un ban, dar știi că vei fi atracția locului.

Cum ți se pare această idee? Tu ce model ai alege pentru cortul tău?