Cele mai infidele și cele mai statornice zodii

Apropo.ro / 04.06.2013, 10:00
Află care sunt cele mai predispuse zodii spre aventură, nopți pline de pasiune, sau care sunt cele mai statornice...

Unele semne zodiacale te fac mai predispus la „a da frâu liber” dorinței de a experimenta în afara unei relații sau chiar a unei căsătorii.

Astrologii consideră că cele mai „tentate” zodii sunt cele cu ascendent în Soare, Lună, Venus, Marte…

astro

Berbec

Dacă ar trebui să îl numim pe cel mai puțin loial semn zodiacal, atunci am putea striga în gura mare: Berbec. Ușor visători, cei născuți sub acest semn astral sunt permanent în căutarea escapadelor, a provocărilor de orice fel.

Prin structura sa, Berbecul este un partener ideal pentru relațiile extraconjugale: pasional, mereu gata să încerce gustul tentațiilor și, bineînțeles dornic să i se confirme mereu valoarea.

Dacă ești născut sub semnul zodiacal Berbec vei avea aptitudini de amant, dar vei lupta constant cu pierderea rapidă a interesului pentru celălalt.

În cazul Berbecilor, focul pasiunii se cam stinge după ce își câștigă partenerul, fiind mai atrași de lupta în sine decât de finalitatea ei.

Din punct de vedere sexual, tot ei cunosc foarte bine, intuitiv, armele seducției și așteaptă parteneri dorniți de cât mai multe experiențe sexuale interesante.

cuplu

Taur

Deși extrem de senzuali, cei născuți sub semnul zodiacal al Taurului iubesc siguranța unei relații stabile. Ei sunt exact la polul opus Berbecilor, oferindu-ți garanția fidelității lor.

În cazurile rare în care au „călcat strâmb”, Taurii transformă chiar și relația extraconjugală într-o relație stabilă, de lungă durată.

Ei sunt fidelii zodiacului, prin definiție. De obicei, se căsătoresc repede și își fac continuu planuri de viitor – dacă ești Taur atunci sigur simți nevoia de a ști mereu în ce punct al relației te afli și încotro te îndrepți, cu câți pași pe minut și care sunt exact ocolișurile pe care le vei întâmpina.

Gemenii

Nu degeaba li se spune „Gemeni” – cei ghidați de această energie astrală sunt duali, cu o capacitate înăscută de a iubi mai multe persoane în același timp sau, cel puțin, în aceeași perioadă.

Carismatici, glumeți, deschiși spre distracții și cu sexualitate debordantă, Gemenii pot fi amanții perfecți.

Mai ales că partea afectivă nu este neapărat latura forte a acestei zodii, fericirea lor constând într-un erotism debordant și în inventivitatea sexuală a partenerului.

Predispoziția lor spre infidelitate vine din felul lor de a fi foarte pasionali – se îndrăgostesc repede și fără limite – dar devin la fel de repede dezinteresați.

Citește mai multe detalii despre cele mai infidele zodii, pe One.ro