Cele mai mari dezastre vestimentare din ultimul secol

Apropo.ro / 06.02.2013, 10:45
Cele mai mari dezastre vestimentare din ultimul secol
Inelele pentru buze create de Victoria Beckham au fost desemnate drept "cel mai mare dezastru din istoria modei din ultimul secol".

Trebuie acceptat faptul că Victoria Beckham, un designer de modă apreciat, nu are mereu cele mai strălucite idei. Inelele pentru buze, purtate pe vremea când activa la Spice Girls, confirmă acest lucru.

În top își găsește un loc și stimabilul soț al Victoriei, David Beckham. Coafura cu codițe rasta pe care David Beckham a purtat-o în urmă cu mulți ani i-a adus fotbalistului britanic locul al doilea în sondajul realizat de femalefirst.co.uk.

Celebra rochie din carne crudă purtată de cântăreața Lady Gaga la ediția din 2010 a galei MTV Video Music Awards ocupă locul al treilea în acest sondaj, cu 16% din totalul voturilor.

 Kim Kardashian ocupă locul al patrulea – „indiferent de ținutele pe care le poartă” -, cu 14% din voturile exprimate, iar cântăreața americană de muzică rap Nicki Minaj s-a clasat pe locul al cincilea, cu 10% din totalul voturilor, „indiferent de ținutele vestimentare pe care le alege”.

Citește mai multe detalii despre cele mai mari dezastre vestimentare din ultimul secol, pe Mediafax.ro