Cele mai mari gafe marca Ice Bucket Challenge inspiră remix-ul lui Sonic-e şi Woolhouse

De: Cătălina Matei / 21.09.2014, 07:00
Cele mai mari gafe marca Ice Bucket Challenge inspiră remix-ul lui Sonic-e şi Woolhouse
Sonic-e şi Woolhouse lansează un remix perfect ca răspuns la clipurile virale care au împânzit internetul cu Ice Bucket Challenge. Mesajul DJ-ilor îi ironizează pe cei care au dat greş în tentativa lor de a se ralia fenomenului şi care au reuşit mai degrabă să ofere exemple de cascadorii ratate.

Piesa vine alături de o compilaţie a celor mai amuzante filmuleţe de pe YouTube în care cei care şi-au asumat gestul galeţii cu gheaţa au reuşit să stârnească râsete şi nu să participe la acţiunea globală de a dona bani.

Provocarea de a-şi turna o găleată cu gheaţă în cap a avut scopul de a populariza informaţiile despre boala ALS şi a de îndemna pe cei care îşi asuma gestul să şi voteze o sumă de bani în contul asociaţiei care se ocupa de sprijinirea celor care suferă de această maladie.


Multe celebrităţi au acceptat  provocarea galeţii cu gheaţă, iar exemplul lor a fost urmat în lumea întreagă. Însă, nu toţi au şi donat pentru o cauză nobilă, ba mai mult, unii au reuşit să devină subiecte de amuzament printre utilizatorii de internet, după cum se poate vedea şi din filmuleţ.