Cele mai mari scandaluri din 2012!

Apropo.ro / 16.01.2013, 12:00
Anul 2012 nu a fost un an foarte liniștit pentru vedetele noastre.

Despărțiri, tentative de suicid, infidelități, toate aceste evenimente au ținut primele pagini ale ziarelor. Iată care au fost cele mai mari scandaluri din 2012 de pe meleagurile mioritice:

1. Triunghiul amoros Nicoleta Luciu-Zsolt Csergo-Kinga Sebestyen

La începutul lunii octombrie 2012, toate ziarele scriau că Nicoleta Luciu este înșelată.

Zsolt Csergo a fost fotografiat în compania unei femei de origine maghiară, Kinga Sebestyen, pe un iaht ancorat într-un port din Croația.

Cei doi au dansat pe puntea ambarcațiunii, au băut, s-au sărutat și s-au îmbrățișat, însă atmosfera romantică s-a spulberat într-o clipită. Deodată, soțul Nicoletei Luciu a devenit violent cu Kinga, aruncând cu o sticlă în ea și lovind-o în față.

„Pe la 22 a început petrecerea. Pe iaht erau doar Zsolt, amanta și încă o persoană. Muzica era foarte tare. S-a consumat alcool”, a declarat unul dintre paparazzi care au realizat fotografiile.

Nicoleta l-a iertat pe Zsolt și i-a mai acordat o șansă!

2. Telenovela Oana Zăvoranu-Pepe

În 2012 cei doi au umplut paginile ziarelor. S-au certat, s-au împăcat, el s-a însurat, iar ea a ajuns la spital după ce a incercat să se sinucidă.

Chiar dacă s-au întalnit și au făcut pace în fața națiunii, proaspăt ieșită din spital Oana nu s-a abținut si a trimis iar săgeți otrăvite spre Pepe.

Nu poți să mă iubești și să suferi după mine și să faci un copil”, a spus aceasta la „Acces direct”.

Zăvoranca a dezvăluit și cât îl ține o partidă de sex pe Pepe: „Eu am ceva cu rapiditatea lui. Face sex la minut”.

3. Adriana Bahmuțeanu fuge din casa lui Prigoană

Campioni când vine vorba de scandaluri, cei doi nu aveau cu să lipsească din topul nostru.

După o perioadă de lapte și miere, Bahmu a decis, din nou, că e timpul să își facă bagajul.

„Sunt victima violenței domestice. Vreau să mă apăr și să-mi păstrez copiii. Aceste lucruri se vor discuta ori în instanță, ori cu mediatori. Au fost agresiuni fizice și psihice. Copiii au fost martorii acestor episoade violente, inevitabil. O să vin cu martori. Regret că nu am sunat când trebuia la 112″, a mai adăugat aceasta.

„Am plecat la birou și când am venit nu mai era nimeni acasă. Am primit o adresă de la poliție cu noul domiciliul al soției mele și atunci am trimis lucrurile la noul domiciliu. Nu contează dacă îmi e dor de copii, eu trebuie să îi văd legal, și momentan nu am nicio decizie judecătorească„, a spus Silviu Prigoană.

„I-am trimis un sms și i-am spus să vină acasă cu copiii, i-am dat și termen 24 de ore. Asta e! Viața merge înainte!”, a adăugat politicianul.

4. Sylvia, în rolul infidelei

Luna martie a anului 2012 aduce o stire bombă, Sylvia nu este fată de casă.

Cântăreața l-a înșelat pe soțul ei, Andrei, cu un bărbat mai mic decât ea.

Se pare că Andrei a găsit în telefonul soției mesaje compromițătoare și, în ciuda faptului că blonda susținea că amantul este un copil și că este doar o joacă, lucrurile au luat o întorsură serioasă între cei doi amanți.

Povestea de dragoste s-a terminat cu un divorț.

5. Antonia „Pleacă” de lângă Vincenzo

Cu toate că au decis să facă o pauză în luna noiembrie, se pare că problemele au început în urmă cu ceva timp, când Vincenzo i-ar fi reproșat că petrecere foarte puțin timp acasă și că fetița lor își dorește să petreacă timp cu mămica ei, fiind exclusă varianta infidelității.

Astfel, discuțiile dintre cei doi soți s-ar fi accentuat, iar Antonia i-ar fi cerut lui Vincenzo să se despartă, spunându-i că are nevoie de o pauză. Se pare că dorința cântăreței nu i-a picat deloc bine soțului, care, potrivit apropiaților, suferă cumplit.

„Nu vreau să declar nimic, Antonia este șefa în relația noastră, luați de bun doar ceea de spune ea”, a declarat Vincezo Castellano.

6. Teo este sedusă și abandonată

Teo Trandafir divorțează de soțul ei, Constantin Iosef, după șase luni de căsnicie și un an și câteva luni de relație.

Idila a început pe Facebook și s-a oficializat în vara acestui an cu o nuntă ca în povești, desfășurată pe platourile de filmare de la Buftea.

Constantin Iosef le-a confirmat celor de la Cancan informația conform căreia ar fi părăsit căminul conjugal.

„Da, ne-am despărțit din opt decembrie. Dacă asta s-a văzut, acesta este adevărul. Ce să ascund, viața? Nu sunt genul. Nu cred că mai există șanse de împăcare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de întoarcere. Încă nu știu ce o să fac. Momentan, rămân aici. Voi face sărbătorile aici, cu părinții mei și cu surorile mele. Apoi, nu știu dacă voi rămâne în România sau voi pleca în Franța”, a declarat soțul lui Teo Trandafir.

„Mi se strânge inima ori de câte ori trebuie să vorbesc despre asta”, a declarat Teo Trandafir.

7. Circ pentru Adrian Cristea

Mare crai Adrian Cristea, acesta a reușit să le bage „în ringul de box” pe Bianca Drăgușanu și pe Tania Budi.

După ce a aflat că Adrian nu îi este fidel și că este înșelată cu prietena Tania Budi, Bianca și-a strâns jucăriile și a plecatȘ

„Era o persoană în care eu aveam încredere, cu care povesteam din când in când, care imi oferea oarecum un confort si o stare de prietenie. Lucrurile insa s-au schimbat si in momentul de fata nu mai suntem prietene. Am avut incredere in ea și se pare că nu este bine să ai incredere in toti oamenii care iți zambesc, iți aduc complimente și iți dau informații de cele mai multe ori eronate”, a explicat fosta asistentă tv.

„De la ea (n.r Bianca Drăgușanu) a apărut totul în presă. Și eu și el suntem 2 oameni liberi, ne vedem când vrem noi. Știam că ei (n.r Cristea și Bianca) se mai văd și că se pot reîmpăca. Eu mă vedeam cu un om căruia îi plăcea să mă vadă și invers”, s-a apărat Tania.

8. Nadine este hărțuită sexual de Claudiu Bleonț

Mulatra Nadine a povestit celor de la Ciao! cum a fost hărțuită sexual de colegul ei de scenă, Claudiu Bleonț. Pentră că zvonul potrivit căruia Bleonț se laudă că are o aventură cu Nadine începea deja să circule pe la urechile unora, aceasta a acceptat să vorbească despre acest eveniment.

„Claudiu era așezat față în față cu Andra, soția lui și cea care regizase piesa, iar eu eram în linie cu el, la distanță de câteva persoane. La un moment dat, din senin, fără nici o legătură cu ce se discuta la masă, Claudiu se ridică și țipă la Andra: „Ce, dacă tu ai visat că toată noaptea i-am tras-o lui Nadine, ești geloasă?!” De atunci a fost o atmosferă extrem de tensionată și mici înțepături și chestii din partea Andrei”, a povestit Nadine

„Claudiu a început să îmi spună că mă iubește și că „noi ar trebui să ne f****, ce mișto ar fi!„. I-am zis că nu se va întâmpla în veci, că e o tâmpenie ce spune, că va distruge echipa”, a mai adăugat aceasta.

9. Alex Velea, acuzat pe nedrept

Vara trecută, Cristina Daniela Stoica, o tânără de doar 18 ani din Timișoara, susținea că a rămas însărcinată cu Alex Velea după câteva clipe de pasiune petrecute înaintea unui concert.

După spusele fetei, cei doi s-au reîntâlnit în mai, iar înaintea unui concert au petrecut câteva clipe pasionale: „N-am stat mult în cameră. Asta pentru că ne grăbeam să ajungem la concert”. La scurt timp, Cristina Daniela susținea că avea simptome ciudate și că și-a făcut două teste de sarcină, care au ieșit pozitive.

„E o situație care nu este nouă pentru mine. De foarte mult timp, mi se întâmplă des să fiu sunat de fani și fane, și noaptea, și dimineața. Primesc foarte multe asemenea mesaje, și pe Facebook și pe telefon, uneori sunt chiar bombardat cu așa ceva, așa că sunt obișnuit”, a declarat Alex Velea.

10. Florea Leonida, de la bârnă la bordel

Floarea Leonida (25) a câștigat aurul la bârnă la junioare și argintul la individual, sol și cu echipa la Campionatul European din 2002. În 2003 a luat din nou argintul la Campionatul Mondial de la Aneheim ca senioare, iar în 2006 a repetat aceeași performață la „europenele” de la Volos (Grecia).

Din păcate, drumul gimnastei a luat o întorsură neașteptată, făcând ca viața ei să fie demnă de pus pe hârtie. Din fotografiile și prezentarea postate pe site-ul oficial al unui bordel din Germania, reiese că aceasta și-a găsit o nouă „pasiune”.

„Eu am stat cu ea o oră în bordelul din Germania. Fata știe meserie, dar e cam țărăncuță. A făcut de toate, oral, normal, anal. I-am dat 200 de euro pentru o oră. Ea mi-a zis că e acolo de patru ani de zile. Nu e singura româncă din bordel, mai sunt vreo șase fete cu ea”, a declarat un client fidel al bordelului.

Autor: Anca Ionescu