Cele mai memorabile gafe de la TV (VIDEO)

Apropo.ro / 07.11.2014, 00:00
Cele mai memorabile gafe de la TV (VIDEO)
Nu doar Mihai Morar a avut parte de o căzătură în direct, pe micul ecran. De-a lungul timpului, la televiziunile româneşti au avut loc tot felul de gafe. Unele dintre ele au avut consecinţe mai grave, altele doar ne-au făcut să râdem de "necazul" altora.


Vă prezentăm în cele ce urmează cele mai tari gafe petrecute la televiziunile româneşti.

Monica Columbeanu dată afară din emisiune de Oana Zavoranu

Pe vreme când Oana prezenta „Pact cu Diavoliţa” la Kanal D, Monica Columbeanu a fost data afară din emisiune după un scandal între cele două vedete. Monica s-a supârat că a fost luată pe sus de un bărbat şi a început să facă fiţe, lucru care a deranjat-o pe Oana Zăvoranu.
După acea emisiune relaţia dintre Oana şi Monica s-a răcit şi s-a creat un scandal monstru între cele două „dive”.

Horia Brenciu ne arată fundul Andreei Raicu

În timpul emisiunii „Ce vor fetele” de la Prima TV, Horia Brenciu a luat-o pe sus pe Andreea Raicu, dezvăluind de fapt „ce vor bărbaţii”: posteriorul Andreei Raicu.
Gafa n-a ramas netaxată, cârcotaşii fiind pe fază şi prezentând şi ei momentul în emisiunea lor.
Andreea Raicu era atunci iubita lui Cristi Chivu. Între timp, fotbalistul s-a însurat cu Adelina Elisei, iar Andreea e acum iubita lui Tudor Chirilă.

Gafa monumentala la Acces Direct

Una din cele mai mari gafe din televiziune a avut loc în timpul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1. Era o ediţie specială post-mortem în memoria lui Mile Cărpenişan, numai că, în mijlocul platoului a fost aşezată poza altei persoane alături de lumânarile de veghe.
După acest episod, persoana vinovată a fost concediată, iar la scurt timp şi Mădălin Ionescu a fost concediat de Dan Voiculescu.

Dana Marijuana, drogată la Happy Hour?

În urmă cu câţiva ani, Cătălin Măruţă a avut-o ca invitată pe Dana Marijuana în timpul unei emisiuni „Happy Hour”. Surprinzător, sau nu, cântăreaţa s-a prezentat în emisiune sub influenţa drogurilor sau cel puţin aşa a dat impresia.
Momentul a fost taxat şi de cârcotaşi, care s-au amuzat pe seama stării cântăreţei.

Vanghelie şi conjugarea verbului „a fi”

Unul dintre primele momente penibile ale lui Marian Vanghelie a avut loc în timpul emisiunii „100%” realizată de Robert Turcescu. Atunci, primarul sectorului 5 n-a ştiut să conjuge verbul „a fi”, şi a primit bila neagră din partea moderatorului.
Gafele lui Vanghelie au continuat de-atunci, „almanahe” şi „goagal” fiind doar câteva din „scăpările” acestuia.

Iulia Vântur se crede la „Surprize surprize”

În timpul unei ediţii a emisiunii „Dansez pentru tine”, Iulia Vântur a încurcat emisiunile. Prezentatoarea a crezut că se află la „Surprize Surprize”, probabil apropierea de Ştefan Bănică făcând-o să se simtă ca Andreea Marin. Gafa n-a afectat-o prea mult pe Iulia, aceasta prezentând în continuare emisiunea alături de Ştefan.

Abramburica scapată pe jos de Brenciu

Dana Rogoz a avut parte de o experienţă dureroasă în timpul emisiunii „De suflet”, atunci când a fost scăpată, sau mai bine zis n-a fost prinsă, de Horia Brenciu.
Din fericire Abramburica n-a păţit nimic grav şi este bine sănătoasă.

Emil Boc cade în direct la Andrei Gheorghe

Probabil cea mai celebră căzătură în direct din România este cea a lui Emil Boc, din timpul unei emisiuni moderate de Andrei Gheorghe. Faza a făcut înconjurul lumii, fiind prezentată în foarte multe ţări.
Pe vremea aceea, Emil Boc era un simplu deputat PD.

Mihaela Radulescu – campanie anti-fumat falsă

În timpul unei emisiuni de pe Antena 2 a fost prezentată o campanie falsă anti-fumat în care apărea Mihaela Rădulescu, alături de un text „pornografic”. Poza a fost modificată de bloggerul Zoso, iar prezentatorii au prezentat-o ca fiind reală.
După acest episod, Mihaela Rădulescu a cerut suspendarea emisiunii, fiind supărată pe neprofesionalismul colegilor săi.

Înjurături la concursurile interactive

Sătui să fie traşi în piept la concursurile interactive de pe TV, mulţi telespectatori au ales să intre în direct şi să înjure prezentatoarele. Numărul emisiunilor de genul acesta s-a redus în ultima vreme, rămânând doar pe câteva televiziuni.

Alin Pândaru