Cele mai murdare hoteluri din lume! (POZE)

Apropo.ro / 27.02.2009, 14:14
Majoritatea turistilor cazati in aceste hoteluri sustin ca au trait cea mai urata experienta din viata lor.

Site-ul tripadvisor.com a realizat o lista a celor mai murdare hoteluri din lumea, bazandu-se pe concluziile turistilor care au fost cazati in ele.

Astfel, pe lista se numara hoteluri din diferite parti ale lumii: India, Spania, Asia, Italia, Franta, Germania, Regatele Unite si Statele Unite.

Pe primul loc se situeaza India cu cele mai murdare structuri de cazare, acestea avand cele mai proastre cronici si cele mai putine voturi.

Majoritatea turistilor cazati in aceste locuri sustin ca au trait cea mai urata experienta din viata lor.

Pe langa faptul ca in camere nu se putea dormi decat imbracat, pentru ca asternuturile erau murdare si peretii erau patati, personalul era prost crescut.

Iata un exemplu:

Hotel Welcome Palace (New Delhi)

"Bine ati venit la hotelul Welcome Palace , un excelent loc de cazare, prevazut cu 5 tipuri de camere. Hotelul este ideal amplasat, in cea mai importanta arie comerciala din oras. Cum ajungeti aici va intampina un salon primitor si un personal care promite sa tina cont de cele mai mici delalii", cam asa suna prezentarea hotelului.

GALERIE FOTO!

Hotel Welcome Palace

Adevarul este insa altul, majoritatea persoanelor cazate aici fiind de parere ca hotel este: "Un dezastru", "Cea mai rea structura de cazare existenta", "A se evita"…

Hotel Welcome Palace

Daca ajungeti in India, iata ce hoteluri mai trebuie evitate: Centaur Hotel, IGI Airport – (New Delhi), Hotel Regent Continental – (New Delhi), Ashok Hotel – (New Delhi), Marina Hotel New Delhi – (New Delhi), Jupiter Spa & Resort – (Salcette), Ajanta Hotel – (New Delhi), The Connaught – (New Delhi), Hotel Janpath Ashok – New Delhi si Hotel Yamuna View – Agra.

Spania

Si aici situatia sta cam la fel, cronicile nu sunt deloc bune iar la capitolul voturi, acestea obtin 2 din 5. Asternuturi murdare, podele rupte, straturi de praf… cam asta gasiti in hotelurile mentionate pe site.

Hostal Abrevadero (Barcelona)

Daca e sa te iei dupa pozele de prezentare locul pare ok, la fata locului situatia este insa alta…

Hostal Abrevadero

Iata ce spun cronicile:

"Inchisoarea – pozele de prezentare te induc in eroare, locul nu este tocmai curat", "absolut oribil – camere urate, sunt depasite… probabil ca nu au mai fost renovate din perioada Razboiului Civil", "Nu mergeti acolo!", ne sfatuieste un turist.

Daca doriti sa aveti o vacanta reusita cand mergeti in Spania, stati departe de: Playamar – (S’illot), Catalonia Gardens – (Salou), Rambla & Catalunya Hostel – (Barcelona), Amalia Apartments (Benidorm), Althay Apartments – (Costa Calma), HTOP Gran Casino Royal – (Lloret de Mar), Hotel Veracruz – (Sitges), Hotel Emperador – (El Arenal) si Guitart Capri – (Lloret de Mar).

Asia (Pacific)

Tot cu 2 voturi din 5, hotelurile din aceasta regiune lasa de dorit! Pe langa neajunsurile mentionate mai sus, aici, inclusi in pretul de cazare sunt si gandacii.

Woraburi Sukhumvit Hotel (Bangkok)

Aici avem de-a face cu doua lucruri noi: gandaci si personal care isi insuseste bunul clientului.

Woraburi Sukhumvit Hotel

"Gandaci de pat!! Iar!! – M-am uitat in pat si pe pereti si am gasit urme de gandaci. M-am dat cu o solutie contra gandacilor si am tras patul de langa perete, dar pe la 6 dimineata a inceput sa ma manance pielea… erau acolo unde nu ma dadusem cu solutie… nu va spun unde…" (ingrozitor)

"Hoti! – Un angajat de la hotel a reusit sa-mi fure 120 de Euro si am fost muscat de gandaci"

Nu va sfatuim sa va cazati aici: First Hotel – (Bangkok, Thailand), Hotel Grand Central – (Singapore), The Imperial Hotel – (Hong Kong, China), Royal Peacock Hotel(Singapore), Colmar Tropicale, A French-Themed Resort – (Bentung, Malaysia), Oxford Hotel – (Singapore), City Gate Hotel – (Hanoi, Vietnam), Royal Parkview Hotel – (Bangkok, Thailand) si Aseania Resort – (Langkawi, Malaysia).

Statele Unite

Si aici exista situatii in care prezentarea spune una, iar realitatea este cu totul alta…

Travelodge Bangor (Bangor, Maine)

Aici inclus in pret, pe langa mizerie, praf, asternuturi nespalate, este si fumul de tigara, pentru ca in acest loc nu s-a auzit de aerisire.

Bineinteles ca pe site-ul lor gasiti o prezentare de vis, dar cand ajungeti la fata locului aveti impresia ca v-ati ratacit.

In aceeasi categorie intra si urmatoarele structuri de cazare: Hotel Carter – (New York City, New York), Continental Bayside Hotel – (Miami Beach, Florida), New York Inn– (New York City, New York), Eden Roc Motel – (Wildwood, New Jersey), Days Inn Cleveland Airport -( Brook Park, Ohio), Days Inn Airport / Stadium Tampa – (Tampa, Florida), Velda Rose Resort Hotel – (Hot Springs, Arkansas), Ramada Plaza Hotel JFK International Airport – (Jamaica, New York) si Days Inn & Suites Gatlinburg (Gatlinburg, Tennessee).

De aceleasi mizerie si comportament nepoliticos al personalului o sa va loviti si in unele hoteluri din Franta, Italia, Germania sau Marea Britanie.

Sunt sigura ca daca s-ar face o evaluare a structurilor de cazare din Romania, am ocupa un loc fruntas.

Eu stiu cateva locuri si cu siguranta ca in drumetiile voastre prin tara ati dat si voi peste astfel de locuri "primitoare" si de un personal mai mult decat dragut, care se comporta de parca ar face voluntariat, parca ne-ar face noua o favoare…

Sursa Foto: tripadvisor.com, flickr.com