Cele mai neinspirate inventii prezentate la CES 2012

Apropo.ro / 16.01.2012, 14:12
Cele mai neinspirate inventii prezentate la CES 2012
Cel mai important targ de electronice din lume, CES 2012, a fost marcat si de prezentarile unor produse care au lasat mult de dorit.

La cel mai important targ de electronice din lume, CES 2012, au fost etalate si produse care s-au remarcat exclusiv prin extravaganta, prost gust, lipsa de utilitate sau preturi uriase.

Consumer Electronic Show (CES) 2012, organizat intre 10 si 13 ianuarie, in Las Vegas, SUA, a fost marcat si de prezentari esuate, care n-au facut altceva decat sa dezamageasca publicul.

„Lista neagra” incepe cu iNuke Boom iPod Dock. Producatorul audio german Behringer a prezentat un doc de iPod sau iPhone de 10.000 wati, cu latimea de 2.43 metri. Acesta cantareste peste 300 de kilograme, are inaltimea de 1.22 metri, iar pretul este fabulos: 30.000 de dolari.

Urmeaza un aparat de fitness, produs de firma japoneza Fujiiryoki, care presupune lucrarea partilor unde se afla depozitata grasimea, insa modul de lucru este cu totul neasteptat. Colaceii de grasime se misca haotic.

Produsele „ratate” de la CES 2012

Robotul de purificat aerul este un alt produs nereusit. Cei de la „Huffington Post” spun ca „in sfarsit” a fost prezentat un aparat de purificat aerul care poate merge dupa o persoana si care poate purifica duhoarea lasata de „vanturi”.

Tableta rezistenta la apa a celor de la Fujitsu a fost si ea ironizata de specialistii prezenti la targ. Si teleobiectivul Sigma cu lentile de 200-500 de milimetri a facut „furori” in Las Vegas. „Un astfel de dispozitiv este extrem de folositor celor care vor sa faca fotografii vecinelor sexy. Daca ele locuiesc la opt strazi distanta”, au comentat cei de la „The Huffington Post”, care au fost socati de pretul camerei: 25.999 de dolari.

Gadget-ul produs de CASIO, care transforma pozele 2D in 3D, a fost de asemenea primit cu neincredere. „CASIO n-a facut altceva decat sa adauge unei fotografii o rama din neon roz”.