Cele mai noi episoade din „Adela – Ce-i al tău e şi al meu” au făcut din serial lider de audienţă la Antena 1

De: Nicoleta Lepădatu / 06.05.2022, 14:27
Cele mai noi episoade din „Adela – Ce-i al tău e şi al meu” au făcut din serial lider de audienţă la Antena 1

Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă la nivelul publicului din mediul urban. Totodată, în intervalul comun de difuzare cu Masterchef, telespectatorii au ales povestea Adelei, serialul impunându-se ca lider de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Peste 1.5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:11, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1, conform unui comunicat remis Apropo de postul de televiziune.

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:29-23:04 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul publicului din mediul  urban, cu un rating mediu de 6.2 puncte de rating și 16.2% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 6 puncte de rating şi 15.8% cotă de piaţă. Şi în intervalul comun de difuzare cu Masterchef, în intervalul 21:27-23:04, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public. La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.7 puncte de rating și 21.3% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu MasterChef, cu o medie de 5.4 puncte de rating şi 17.2 cotă de piaţă. Şi la nivel urban, Antena 1 a fost lider de audienţă, cu un rating mediu de 6.8 puncte şi 17.8% cota de piaţã. Şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat, cu 7.9 puncte de rating şi 19.7% cota de piaţă.

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură în încercările disperate ale Adelei (Mara Oprea) de a demonstra că cineva i-a răpit copilul: „Eu nu ştiu dacă pot să trec peste asta, dacă nu îl găsim pe fiul nostru!”, i-a mărturisit ea lui Mihai (Alecsandru Dunaev), iar bănuielile ei au fost alimentate de procurorul Lascu (Răzvan Fodor): „Îl suspectez pe Toma că v-a răpit copilul! Se pare că nu e mort!”. Intuiţia Nuţicăi (Anca Sigartău) s-a dovedit şi aseară una incredibilă, aceasta descoperind ce făcuse, de fapt, Andreea (Oana Moşneagu): „Tu nu eşti sănătoasă la cap! Ai furat copilul Adelei? Realizezi ce ai făcut?”, în vreme ce Andreea i-a răspuns: „Eu n-am pierdut copilul meu din cauza ei?”.

Martha (Carmen Ionescu) se simte vinovată pentru tot ce s-a întâmplat şi crede că Toma a răpit copilul ca să se răzbune pe ea: „Copilul meu era nevinovat! El ţi-a salvat ţie viaţa. Am trecut peste tot şi tu, de fiecare dată….”, a răbufnit Adela. Tot aseară, telespectatorii au asistat neputincioşi la noua încercare a Andreei de a-şi acoperi urmele, aducând în casă, cu ajutorul lui Nuţi, căciuliţa despre care Adela a spus tot timpul că o purta Bogdănel atunci când a dispărut: „Adela s-a înşelat! Căciula era aici! Copilul meu chiar a murit!”, i-a spus Mihai lui Paul (Mihai Călin), totul, în timp ce Lucian (Daniel Nuţă) şi-a confirmat bănuielile „Credeai că nu ştiu că tu ai răpit copilul?”. Ce se va întâmpla mai departe, dacă o va susţine Lucian pe Andreea sau dacă va pune propriile lui interese pe primul plan, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Foto: Antena 1

CITEȘTE ȘI: Au început filmările pentru ultimul sezon al serialului „Adela”, de la Antena 1