Cele mai periculoase 10 femei din online în 2012

De: Marian Andrei / 02.11.2012, 12:30
Atunci când alături cuvântul "periculoasă" de nume ca Sofia Vergara, Salma Hayek, Cameron Diaz, Megan Fox sau alte femei frumoase și talentate, imediat te gândești la pericolul pe care îl reprezintă acestea pentru bărbați.

Dar, în momentul în care în ecuație mai apare și cuvântul „online„, deja sună un clopoțel.

Este clar că aceste celebrități nu se poartă rău cu copiii mici sau cu animalele de companie, ci, așa cum desigur ați ghicit, este vorba despre pericolele la care se expun utilizatorii de internet atunci când încearcă să acceseze ultimele poze, video-uri, tweet-uri sau orice alte informații ale vedetei favorite.

Aceste pericole sunt, potrivit directorului de cercetare al McAfee, Paula Greeve, scam-urile, informațiile false, dar si tot soiul de malware-uri care pot conduce la infectarea calculatoarelor neprotejate.

Înainte de a vă prezenta „Lista celor mai periculoase vedete din online în 2012” trebuie să observăm că, în premieră, niciun bărbat nu este prezent în primele 10 locuri (ceea ce ne-a permis să schimbam puțin titlul articolului), prima apariție fiind cea a prezentatorului de talkshow-uri Jimmy Kimmel, abia pe locul 13.

Iată-le deci pe cele 10 femei care, pe lângă faptul că sucesc mințile bărbaților, le bagă și calculatoarele „în boală”:

10 – Sofia Vergara

Sofia Vergara

Sofia Margarita Vergara s-a născut pe 10 iulie 1972, in Barranquilla, Columbia. Este cel de-al doilea mare „lucru bun” care vine din Columbia, după numărul 7 din acst top. A crescut în orașul său natal, într-o familie înstărita, împreuna cu cei cinci frați și surori. În 1991, la vârsta de 18 ani, s-a căsătorit cu iubitul său din copilărie, Joe Gonzalez, cu care a avut un copil, Manolo, născut în 1992. Căsnicia nu a durat foarte mult, și, după divorț, Sofia a început să studieze stomatologia la o universitate din Columbia.

După ce tatăl ei i-a părăsit, Sofia a renunțat la studii pentru a-și întreține fiul, mama și frații mai mici. La 20 de ani, avea deja contracte în Bogota, atât ca model cât și în televiziune. A devenit star în America Latină după ce a fost între 1995 și 1999 gazda unei emisiuni de turism, în care călătorea în cele mai exotice locuri din lume. Dintre rolurile în televiziune este de menționat rolul din serialul „Amas de Casa Desesperadas”, varianta columbiană a celebrului serial american „Desperate Housewives”.

Pe marele ecran a debutat în „Big Trouble” (2002), după care au urmat roluri în filme ca „Chasing Papi” (2003), „Soul Plane” (2004), „Lords of Dogtown” (2005), „Four Brothers” (2005) sau „Madea Goes to Jail” (2009).

Sofia Vergara a fost implicată și în alte proiecte: a creat o fundație caritabilă, „Peace and Hope for the Children of Colombia”, care a ajutat mii de copii din Columbia, dar a deschis și o linie vestimentară, „Vergara by Sofia”, la a cărei inaugurare, în 2004, la Miami, a participat și președintele Columbiei.

În 2007 a fost aleasa de „The Hollywood Reporter” și de „Billboard” ca fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanică din industria de entertainment.

9 – Salma Hayek

Salma Hayek

Salma Valgarma Hayek Jiménez-Pinault este prima actriță mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță. A devenit cea mai cunoscută actriță mexicană de la Hollywood și este a doua actriță latin americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro

S-a născut pe 2 septembrie 1966, la Veracruz (Mexic), mama sa fiind o binecunoscută cântăreață de operă, iar tatăl său directorul executiv al unei companii petroliere. La vârsta de 12 ani a plecat la Louisiana, pentru a-și continua studiile, unde a fost diagnosticată acolo cu dislexie, supranumită și boala copiilor deștepți. A studiat mai târziu, la vârsta adolescenței, Relațiile Internaționale la Universitatea Iberoamericană.

Și-a făcut debutul în film la vârsta de 23 de ani, odată cu rolul Teresa în telenovela omonimă din anul 1989, care i-a adus un succes uriaș. Actrița, care vorbeste fluent engleza, araba, spaniola si portugheza, reușește să se facă apreciată atât pentru frumusețea ei (în 1996 și 2003 este considerată de People una dintre cele mai frumoase 50 de femei din lume) cât și pentru talentul ei interpretativ.

Salma este deținătoarea a șapte premii internaționale, fiind nominalizată de alte 21 de ori la diferite festivaluri de profil (între care la Oscar, pentru rolul din Frida, dar și la MTV Movie Award for Best Kiss, alături de Antonio Banderas, după rolul din Desperado)

8 – Cameron Diaz

Cameron Diaz

Cameron Michelle Diaz, născută pe 30 august 1972 în san Diego, California, a plecat de acasă pe când avea 16 ani și timp de 5 ani a locuit în diverse locuri, vizitând Japonia, Australia, Mexicul, Marocul și Parisul.

S-a întors în California la vârsta de 21 de ani. În 1994, pe când lucra ca model, i-a venit ideea de a participa la audițiile pentru un rol în Masca. Surprinzător, în ciuda faptului că nu avea nici o experiență anterioară ca actriță, a fost aleasă să joace în rolul principal în acest film, alături de Jim Carrey.

În 2000 apare în succesul „Charlie’s Angels”, film care are încasări de peste 250 mil.$ în toată lumea, iar în 2001 își împrumută vocea Prințesei Fiona, din filmul de animație Shrek, un mare succes de casă al companiei DreamWorks.

Este faimoasă și pentru „cuceririle” făcute, pe lista sa aflându-se Justin Timberlake și jucătorul Alex Rodriguez de la New York Yankees.

7 – Shakira

Shakira

La fel ca și numărul 10 din acest top, Sofia Vergara, Shakira s-a născut în Barranquilla, Columbia, și la fel ca numărul 9, are descendență libaneză, fapt care i-a permis să integreze cu ușurință influențe ale Orientului Mijlociu în muzica și dansurile sale.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, născută pe 2 februarie 1977, și-a petrecut copilăria în mijlocul unor comunități libaneze, italiene și evreiești. Shakira a scris prima sa poezie, intitulată „La Rosa de Cristal”, când avea doar patru ani. După ce a primit în dar o mașină de scris, ea a început să scrie în mod constant poezii. Poeziile sale au inspirit-o mai târziu în melodiile sale de success. La vârsta de opt ani, după ce un frate vitreg de-al ei a decedat într-un accident de motocicletă, Shakira a compus primul ei cantec, „Tus Gafas Escuras”.

Albumul de debut al Shakirei, „Magia”, a fost înregistrat la Sony Music în 1991, când avea doar 15 ani. Albumul nu prea a mers bine, fiind vândut în mai puțin de 1 000 de copii. După ce a luat o pauză a înregistrărilor pentru a termina liceul, Shakira s-a intors in studiouri in 1995, când, folosind influențe muzicale din mai multe țări și având o orientare către stilul lui Allanis Morissette, a căpătat o mare reputație în America Latină, vânzând milioane de copiii ale următoarelor sale albume.

Recunoașterea internațională a venit începând cu anul 2000, când Shakira a devenit „abonată” la premii MTV. După o pauză de doi ani, începând cu proiectul „Oral Fixation”, lansat în 2005, foarte multe dintre piesele Shakirei au devenit hit-uri.

Shakira a reușit să își protejeze viața personală în mai mare măsură decât multe alte vedete. Ea a avut o relație de 11 ani cu Antonio de la Rua, fiul fostului președinte al Argentinei, cei doi hotărând în 2012 să înceteze relația romantică. În acest moment, Shakira are o relație cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, ea anunțând luna trecută că urmează să aibă un copil împreună.

6 – Megan Fox

Megan Fox

Megan Denise Fox s-a născut la data de 16 Mai 1986 si este o actrița si un model american. Fox a început sa studieze actoria si dansul la vârsta de cinci ani în Kingston, Tennessee. La vârsta de 10 ani s-a mutat in St. Petersburg, Florida, continuându-și studiile acolo.

Fox s-a autodescris ca fiind bisexuală. Într-un interviu fără menajamente acordat revistei GQ, Fox a dezvăluit că s-a îndragostit de o stripteuză pe când avea 18 ani. Convingerea ei este că „toți oamenii se nasc cu abilitatea de a fi atrași de ambele sexe”. Cu toate acestea, încă din anul 2004, Fox a avut o relație cu actorul din Beverly Hills, 90210, Brian Austin Green, cu care s-a căsătorit în 2010. Fox are mai multe tatuaje, printre care o poezie, un simbol al puterii, numele lui Green, un ochi de taur, un flamingo roz și o imagine a lui Marilyn Monroe.

Actrița Megan Fox s-a aflat o perioadă în fruntea STARmeter Top 10 realizat de IMDB, devansându-l chiar si pe Michael Jackson, aflat pe locul doi după moartea sa neașteptată.

5 – Halle Berry

Halle Berry

Halle Maria Berry, prima femeie de culoare care a câștigat un premiu Oscar pentru un rol principal, s-a născut pe 14 august 1966 în Cleveland, Ohio.

Prima apariție pe scenă, când a reușit să uluiască spectatorii prin frumusetea si senzualitatea sa, a fost la vârsta de 17 ani, participând la un concurs de frumusețe – „Miss Teen All-American Pageant”.

Un an mai târziu, in 1986 ocupă locul întâi la Concursul „The Miss USA Pageant „, și devine un binecunoscut manechin/model.

Deși a interpretat roluri celebre, precun Bond Girl sau Catwoman, recunoașterea calităților sale a venit în urma producțiilor „Introducing Dorothy Dandridge”, pentru carea afost distinsă a fost distinsă cu premiile Emmy, Globul de Aur, Screen Actors Guild (SAG) si trei premii NAACP Image, inclusiv Entertainer of the Year, dar și „Monster Ball”, pentru care a câștigat un Oscar.

La vârsta de 42 de ani a fost desmnată de revista Esquire drept „Cea mai sexy femeie în viață”.

4 – Selena Gomez

Selena Gomez

Cea mai tânără prezență pe această listă, Selena Marie Gomez s-a născut pe 22 septembrie 1992, în localitatea Grand Prairie, din Texas. Și-a început cariera la vârsta de șapte ani, jucând rolul Gianna în „Barney & Friends” și despre care a spus că a ajutat-o să învețe „totul” despre cum să acționeze în timpul unui spectacol.

Rolurile minore din „Spy Kids:Game Over” și din filmul de televiziune „Walker, Polițist texan: Trial prin foc” i-au pregătit cariera pentru „prima ligă”. În 2004, Gomez a fost descoperită de Disney Channel și a apărut în „Suite Life of Zack & Cody” și „Hannah Montana” înainte de a primi rolul Alexandrei Margarita Russo (Alex Russo) în „Wizards of Waverly Place”.

Ca și alte vedete Disney, Gomez a îmbrățișat o carieră muzicală, dar celebritatea ei este alimentată și de relația pe care o are, începând din 2011 cu starul pop Justin Bieber.

3 – Eva Mendes

Eva Mendes

Eva Mendes s-a născut în Miami, Florida, însă a crescut în Los Angeles în cartierul cubanez-american. În liceu s-a apucat să joace în piese de teatru, învățând de la profesoara ei Ivana Chubbuck. Acest lucru a condus la dorința ei de a juca în filme de lung metraj.

Deși a avut multe roluri micuțe în filme, ea nu prea a fost cunoscută până în momentul în care a jucat rolul partenerei lui Denzel Washington în filmul Training Day (2001). De atunci ea a început să aibă o gamă mai amplă de roluri, de la comice la dramatice. Aceasta i-a oferit oportunitatea de a lucra cu mulți regizori renumiți, precum Robert Rodriguez (Once upon a time in Mexico – 2003), Carl Franklin (Out of Time – 2003), John Singleton (2 Fast 2 Furious – 2003), Antoine Fuqua (Training Day – 2001) și frații Farrelly (Stuck on You – 2003).

Alături de alte actrițe și modeler de elită precum Julianne Moore, Halle Berry și Cindy Crawford, Eva mendes apare în emisiunea televizată Revlon și în multe anunțuri imprimate. Este, de asemenea, o pasionată susținătoare și o participantă activă în lupta Revlon împotriva cancerului la sân, în calitatea ei de purtător de cuvânt internațional al companiei.

Mendes are în prezent o relație cu actorul canadian Ryan Gosling.

2 – Jessica Biel

Jessica Biel

Jessica Claire Biel s-a născut pe 3 martie 1982 în Ely, Minnesota. Și-a început cariera în cinematografie la vârsta de 14 ani, când a jucat alături de Peter Fonda in Ulee’s Gold (1997), însă consacrarea a cunoscut-o cu rolul lui Mary Camden în cel mai bun serial al WarnerBros, „7th Heaven”. Ea încă reușește sa apară în serial câteva episoade pe sezon deși a părăsit show-ul pentru o cariera fulminantă în filme. Jessica a mai jucat în filme precum I’ll Be Home for Christmas (1998), Summer Catch (2001), Roger Avary’s The Rules of Attraction (2002), Home of the Brave (2006), Next (2007), Hole in the Paper sky (2008), Easy Virtue (2008) sau Powder Blue (2009).

În ceea ce privește viața privată, Jessica s-a căsătorit, de curând, în cadrul unei ceremonii secrete, cu Justin Timberlake.

1 – Emma Watson

Emma Watson

Englezoaica Emma Charlotte Duerre Watson, născută pe 15 aprilie 1990, la Paris, a cunoscut consacrarea jucând rolul lui Hermione Granger, unul dintre rolurile principale în seria de succes Harry Potter.

Încă de tânără și-a exprimat dorința de a fi actriță, fiind remarcată de la vârsta de 7 ani, când a câștigat premiul „Daisy Pratt” la o competiție de recitat poezii. În 1999 la vârsta de 9 ani, Emma are șansa de a da o probă pentru un rol în filmul Harry Potter unde este acceptată, jucând personajul Hermione Granger. A jucat în toate filmele din seria Harry Potter, câștigând în total peste 10 milioane lire sterline. Din 2007 a început să joace și în alte producții iar în 2008 a semnat un contract de publicitate important cu firma Chanel.

În momentul de față este imaginea firmei de cosmetice Lancôme și filmează pentru patru filme, fiind considerată sex simbol de generațiile tinere.