Cele mai periculoase mafioate din lume şi poveştilor lor fabuloase de viaţă!

De: Nicoleta Nicolae / 03.03.2016, 09:47

Cele mai periculoase mafioate din lume şi poveştilor lor fabuloase de viaţă!
De obicei, gangsterii sunt bărbaţi cruzi, nemiloşi, criminali fără scrupule, dar mai există gangsteri de sex feminin la fel de duri. Ele sunt liderii operaţiunilor Mafiei şi ai lumii interlope. Iată cele mai importante figuri feminine din crima organizată.


Cunoscută sub pseudonimul „Millionaire Madame”,  Anna Gristina nu are o figură periculoasă, dar ea este cu siguranţă. Anna nu este o criminală cu sânge rece, dar deţine informaţii despre persoanele care ocupă poziţii cheie în Statele Unite. În 2012 a fost arestată pentru prostituţie şi pentru că-i şantaja pe cei cu care întreţinea relaţii sexuale. Ea păstra toate numele cu personalităţi marcante din politică, cu care a făcut sex, într-o agendă de culoare neagră. Anna deţinea un bordel în New York, frecventat de personalităţi importante. Ea a fost închisă timp de 6 luni şi este sub supraveghere timp de 5 ani. Sentinţa a fost pronunţată în 2012.

După ce ambii soţi traficanţi de droguri ai Sandrei Avila Beltran au fost ucişi, ea a devenit liderul unui cartel important al drogurilor. Sandra nu a intrat în vizorul autorităţilor până când a cerut ajutorul poliţiei pentru localizarea fiului său. Acesta a fost răpit de o grupare rivală, iar în schimbul său a cerut o răscumpărare de 5 milioane de dolari. Când au început să sape prin trecutul ei, poliţiştii şi-au dat seama că au de-a face cu o femeie periculoasă. A fost nevoie de patru ani până s-o aresteze. A făcut închisoare timp de opt ani după care a fost eliberată. A fost supranumită „La Reina del Pacifico”, „Regina Pacificului”, consemnează urbology.ro.

Jackie Wright a fost unul dintre cei mai importanţi traficanţi de droguri din Philadelphia, dar a fost ucis în 1986. Soţia lui Thelma a preluat frâiele afacerilor ilegale. Ea intermedia transportul drogurilor între Los Angeles şi Philadelphia. Mai târziu a scris o carte despre viaţa ei, în care afirmă că ajunsese să câştige 40.000 de dolaRi pe lună. În 1991 a fost la un pas de moarte când a fost prinsă într-un schImb de focuri. Din acel moment a ales să iasă din afacerile criminale. Acum se ocupă de cei care au luat-o pe drumuri greşite. Thelma îi ajută să iasă din lumea drogurilor.

Jemeker „Queen Pin” Thompson l-a cunoscut pe soţul ei Anthony Mosley la o vârstă fragedă. Copii fiind, cei doi transportau cocaina în Los Angeles la începutul aniloR ’80. După ce soţul ei a fost împuşcat mortal, în timp ce ea era cu maşina la spălătorie, Jemeker a decis să continue să se ocupe de traficul de droguri. Ea şi-a găsit un nou partner de afaceri, iar lunar câştigau sute de mii de dolari. Acesta a fost arestat şi a turnat-o şi pe Jemeker. Timp de doi ani ea s-a ascuns de poliţie, dar a făcut o greşeală majoră. S-a întors în Los Angeles pentru a participa la absolvirea clasei a VI-a de către fiul său, în 1993. Poliţia a fost acolo şi a arestat-o. Jemecker a fost condamnată la 15 ani de închisoare, dar a fost eliberată după 13. A scris o carte despre viaţa sa.

Nu te lăsa păcălit de frumuseţea ei. Anna Chapman a fost arestată în 2010, fiind acuzată că este spion rus, care a trăit în Statele Unite pentru a culege informaţii. A fost expulzată în Rusia unde a ajuns o celebitate. Chiar a pozat în revista Maxim.

 

Mai multe citiţi aici.